Bütçe
2.000-3.000 TL

atrain00

Çalışkan
Çok üst düzey bir şey aramıyorum, hikayeli oyunlar artı FIFA vs. oynarım. Bütçe maksimum 2-3K, ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi. Öneriniz var mıdır?

Videoyun koduyla %5 indirimden yararlanırsan kargo ücretinin %60ı karşılanır.Aktif kullanıyorum FC 26’da tavsiye ederim Hall-Effect var.

@michaelscofield ve @LH44 önerilerde bulunabilir.

Çok üst düzey bir şey aramıyorum, hikayeli oyunlar artı FIFA vs. oynarım. Bütçe maksimum 2-3K, ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi. Öneriniz var mıdır?

Buna bakabilirsin.

Videoyun koduyla %5 indirimden yararlanırsan kargo ücretinin %60ı karşılanır. Aktif kullanıyorum FC 26'da tavsiye ederim hall-effect var.

@michaelscofield ve @LH44 önerilerde bulunabilir.

Wraith'den biraz çekiniyorum açıkçası mouse almıştım güç bela değişim sağlayabildim yoksa almayı isterim Wraith'de güzel modeller var ek olarak GameSir Nova 2 Lite veya bütçeyi bir tık yükseltip Cyclone 2 düşündüm ama emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith'den biraz çekiniyorum açıkçası mouse almıştım güç bela değişim sağlayabildim yoksa almayı isterim Wraith'de güzel modeller var ek olarak GameSir Nova 2 Lite veya bütçeyi bir tık yükseltip Cyclon'e 2 düşündüm ama emin olamadım.

Pxn P5 alabilirsin. Nova 2 Lite'dan daha iyi ve daha ucuz. Wraith'e bulaşmana gerek yok.