Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-3.000 TL
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...
Videoyun koduyla %5 indirimden yararlanırsan kargo ücretinin %60ı karşılanır.Aktif kullanıyorum FC 26’da tavsiye ederim Hall-Effect var.
@michaelscofield ve @LH44 önerilerde bulunabilir.
Peter B. Parker 88
Uzman
Çok üst düzey bir şey aramıyorum, hikayeli oyunlar artı FIFA vs. oynarım. Bütçe maksimum 2-3K, ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi. Öneriniz var mıdır?
PXN P5 8K Hall Effect Destekli Kablosuz Gamepad
BK modeli, devrim niteliğindeki 8K çipi sayesinde 8 kat daha yüksek polling rate sunarak giriş gecikmesini minimum seviyeye indirir ve son derece hızlı, hassas bir kontrol deneyimi sağlar.
Buna bakabilirsin.
Güzel model ama 3000 TL bütçede alınmaz. O fiyata önerim kesinlikle PXN P5 olur.
"Üst düzey bir şey aranmıyorum" dediği için bunu attım.Güzel model ama 3000 TL bütçede alınmaz. O fiyata önerim kesinlikle PXN P5 olur.
![]()
Fantech Revolver III Oyun Kolu
Oyun Kolları ve Aksesuarları Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik...wraithesports.com
Videoyun koduyla %5 indirimden yararlanırsan kargo ücretinin %60ı karşılanır. Aktif kullanıyorum FC 26'da tavsiye ederim hall-effect var.
@michaelscofield ve @LH44 önerilerde bulunabilir.
Wraith'den biraz çekiniyorum açıkçası mouse almıştım güç bela değişim sağlayabildim yoksa almayı isterim Wraith'de güzel modeller var ek olarak GameSir Nova 2 Lite veya bütçeyi bir tık yükseltip Cyclone 2 düşündüm ama emin olamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok üst düzey bir şey aramıyorum, hikayeli oyunlar artı FIFA vs. oynarım. Bütçe maksimum 2-3K, ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi. Öneriniz var mıdır?
ATK Battle axe bence.
Peter B. Parker 88
Uzman
Wraith'den biraz çekiniyorum açıkçası mouse almıştım güç bela değişim sağlayabildim yoksa almayı isterim Wraith'de güzel modeller var ek olarak GameSir Nova 2 Lite veya bütçeyi bir tık yükseltip Cyclon'e 2 düşündüm ama emin olamadım.
Pxn P5 alabilirsin. Nova 2 Lite'dan daha iyi ve daha ucuz. Wraith'e bulaşmana gerek yok.
Pxn P5 alabilirsin. Nova 2 Lite'dan daha iyi ve daha ucuz. Wraith'e bulaşmana gerek yok.
Wraith'e niye bulaşmaya gerek yok
Yeni konular
-
Üst düzey sistem aynı sistemlere göre daha sıcak çalışıyor
- Destek Ekibi
-
Trendyol Korayspor satıcılı Galatasaray forması orijinal midir?
- mauroicardi99
-
Thrustmaster T300 RS GT ve TH8s 20.000 TL'ye alınır mı?
- YunusiMiller
-
-
-
-
-