Spigen'den şaşma Hamza. Düşün, ev anahtarlığım bile Spigen benim. Tablete varana kadar her elektronik cihazımda aktif kullanıyorum. Hatta Spigen ekran koruyucu ve kılıfa ek olarak Spigen lens koruyucu da tavsiye ederim. Kılıf ile %100 uyumlu lens koruyucusu da.
Bu arada Samsung cihazlarda en verimli çalışan parmak izi okuyucuya uyumlu ekran koruyuculardan bir tanesi olabilir, kendim de kullanıyorum aktif olarak.
![]()
Spigen Samsung Galaxy S26 Ultra ile Uyumlu Kamera Lens Camı Koruyucu Kolay Kurulum GLAS.tR EZ Fit Optik Pro (2 Adet) Black - AGL11071 - Spigen
Spigen Samsung Galaxy S26 Ultra ile Uyumlu Kamera Lens Camı Koruyucu Kolay Kurulum GLAS.tR EZ Fit Optik Pro (2 Adet) Black - AGL11071 ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr
Lens koruyucusu kaliteyi bir tık düşürdüğü için takmayacağım. Kılıfı zaten Spigen aldım ama ekran koruyucu almadım durumu görmem gerekiyor gerekip gerekmediğine karar vermem için.