Kriyus 69

Üstün
Makaleler
2
Ekran koruyucum çizildi, yeni bir tane isteyeceğim. Öneriniz nedir? Bütçe ise ortalama bir şey olsun.

Bu markadan bütçene uygun olanı seçip alabilirsin. Kalitelidir.

Bu markadan bütçene uygun olanı seçip alabilirsin. Kalitelidir.
Stok yokmuş.

Spigen iyidir, tavsiye ederim. İçerisinden de ek olarak iki tane çıkıyor. Özellikle Samsung'ta ekran içi parmak izi okuyucusu ile çok verimli çalışıyor. Görüntü kalitesi üst düzey, kaliteyi bozmuyor.

Sipariş verdim, teşekkürler.

Son düzenleme:
Benim görüşüme göre pahalı ekran koruyucular tamamen gereksiz. Hepsi çiziliyor zaten, asıl görevi ekranı ekrana kalkan olmak. Özellikle ekranı gerçekten çizebilecek kum tanelerine karşı. Darbeye karşı koruma sağladıklarını düşünmüyorum zaten. Bu yüzden bulduğum en ucuz koruyucuyu alıp geçiyorum. Bana kalitesi yetmiyor derseniz siz bilirsiniz.

Benim görüşüme göre pahalı ekran koruyucular tamamen gereksiz. Hepsi çiziliyor zaten, asıl görevi ekranı ekrana kalkan olmak. Özellikle ekranı gerçekten çizebilecek kum tanelerine karşı. Darbeye karşı koruma sağladıklarını düşünmüyorum zaten. Bu yüzden bulduğum en ucuz koruyucuyu alıp geçiyorum. Bana kalitesi yetmiyor derseniz siz bilirsiniz.

Sonra niye ekran kalitesi düştü. Ucuz olanlar plastiğimsi oluyor ve görüntü kalitesinden dokunmatiğine kadar etkiliyor. Bir telefona 60 70k para verdikten sonra bin liralık ekran koruyucu almak çok koymaz zaten, bu telefona istinaden.