Detaylar
Kim cevapladı?
Galaxy S24 Ultra Ekran Koruyucuları
Premium aksesuarlar ile akıllı cihazlarınızı Benks ile daha iyi koruyun! iPhone, iPad, Apple Watch, Samsung Galaxy cihazlarınız için en iyi kapak, kılıf, ekran koruyucu, kamera koruyucu ve hayatınızı kolaylaştıracak daha bir çok ürünü keşfedin! Ücretsiz kargo ve indirim fırsatlarını kaçırmayın!
Bu markadan bütçene uygun olanı seçip alabilirsin. Kalitelidir.
Spigen iyidir, tavsiye ederim. İçerisinden de ek olarak iki tane çıkıyor. Özellikle Samsung'ta ekran içi parmak izi okuyucusu ile çok verimli çalışıyor. Görüntü kalitesi üst düzey, kaliteyi bozmuyor.
Bunlar pahalı cihazlar hocam dikkat etmek gerek, alabileceğin en iyisi bu.
Kriyus 69
Üstün
- Makaleler
- 2
Stok yokmuş.![]()
Galaxy S24 Ultra Ekran Koruyucuları
Premium aksesuarlar ile akıllı cihazlarınızı Benks ile daha iyi koruyun! iPhone, iPad, Apple Watch, Samsung Galaxy cihazlarınız için en iyi kapak, kılıf, ekran koruyucu, kamera koruyucu ve hayatınızı kolaylaştıracak daha bir çok ürünü keşfedin! Ücretsiz kargo ve indirim fırsatlarını kaçırmayın!benks.com.tr
Bu markadan bütçene uygun olanı seçip alabilirsin. Kalitelidir.
Spigen iyidir, tavsiye ederim. İçerisinden de ek olarak iki tane çıkıyor. Özellikle Samsung'ta ekran içi parmak izi okuyucusu ile çok verimli çalışıyor. Görüntü kalitesi üst düzey, kaliteyi bozmuyor.
Sipariş verdim, teşekkürler.
Bunlar pahalı cihazlar hocam dikkat etmek gerek, alabileceğin en iyisi bu.
Son düzenleme:
SHERLOCKED 69
Üstün
Benim görüşüme göre pahalı ekran koruyucular tamamen gereksiz. Hepsi çiziliyor zaten, asıl görevi ekranı ekrana kalkan olmak. Özellikle ekranı gerçekten çizebilecek kum tanelerine karşı. Darbeye karşı koruma sağladıklarını düşünmüyorum zaten. Bu yüzden bulduğum en ucuz koruyucuyu alıp geçiyorum. Bana kalitesi yetmiyor derseniz siz bilirsiniz.
Benim görüşüme göre pahalı ekran koruyucular tamamen gereksiz. Hepsi çiziliyor zaten, asıl görevi ekranı ekrana kalkan olmak. Özellikle ekranı gerçekten çizebilecek kum tanelerine karşı. Darbeye karşı koruma sağladıklarını düşünmüyorum zaten. Bu yüzden bulduğum en ucuz koruyucuyu alıp geçiyorum. Bana kalitesi yetmiyor derseniz siz bilirsiniz.
Sonra niye ekran kalitesi düştü. Ucuz olanlar plastiğimsi oluyor ve görüntü kalitesinden dokunmatiğine kadar etkiliyor. Bir telefona 60 70k para verdikten sonra bin liralık ekran koruyucu almak çok koymaz zaten, bu telefona istinaden.
SHERLOCKED 69
Üstün
Dediğim gibi kalitesiz gelirse siz bilirsiniz ama ben bir rahatsızlık duymuyorum.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçeyle IdeaPad, ThinkBook serisi laptop önerisi
- hachiroku
-
-
-
-
-