golddancikacam
Çalışkan
Öncelikle merhaba. Aradığım şey ses kartı olan bir kulaklık ve ses kartının da ne kadar kaliteli olduğunu belirtirseniz sevinirim. (Şu anlık aklımda Havit Gamenote FUXI-H3 var.)
Bu dediğiniz h2002bg/yg yerine düz h2002 olur mu veya sizin dediğiniz kulaklıkta ses kartı var mıdır?Bu Quantum 350'den daha kötü.
Bu daha iyi.
Dusunebilirim de pek bana hitap etmiyorFuxi H3'ün yanından bile geçmeyin. Dünyanın en kötü kulaklığı olabilir. Quantum 350 bakabilirsin bende kullanıyorum memnunum incelemesini bıraktım aşağıya.
Herkese selam iyi Sosyaller. Bugün sizlerle JBL'in orta seviye kulaklığı olan JBL Quantum 350 kulaklığın incelemesini sizlere sunacağım. Kulaklığı 1 haftadır kullanıyorum ve bizim ülkemizdeki "Quantum 350 alınmaz" algısını yok etmek istiyorum. Haydi başlayalım.
Kutu içeriği:
Kutu içeriğinden kulaklığın kendisi, 2.4 GHz dongle, modüler mikrofon, kulaklık süngeri ( normalde kulaklıkta takılı gelmiyor ben taktım kendim), Type-A'dan Type-C'ye bir kablo ve bir kullanım kılavuzu. Kutu içeriği sade ve gerekli şeylerle dolu. Şahsen ben beğendim.
...![]()
Kablosuz kulaklıklarda ses kartı olur. Düz h2002 derken, kablolu versiyon falan mı?Bu dediğiniz h2002bg/yg yerine düz h2002 olur mu veya sizin dediğiniz kulaklıkta ses kartı var mıdır?
Kablosuz kulaklıklarda ses kartı olur. Düz H2002 derken, kablolu versiyon falan mı?
Ses kartı yok o modelde. Alacaksan P modeli var, onda ses kartı var.
Tamamdır abi.Ses kartı yok o modelde. Alacaksan P modeli var, onda ses kartı var.