Kuzenime doğum günü hediyesi olarak oyuncu faresi almayı düşünüyorum, 2.000 TL bütçem var. Uzun ömürlü kullanabileceği bir fare önerebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
2.000TL'nin üzerine çok çıkabilecek durumda değilim. Bu fiyatın altında önerebileceğiniz başka bir model var mıdır acaba?
SF26
Üstün
XD3V3 olabilir.Kuzenime doğum günü hediyesi olarak oyuncu faresi almayı düşünüyorum, 2.000 TL bütçem var. Uzun ömürlü kullanabileceği bir fare önerebilir misiniz?
2.000TL'nin üzerine çok çıkabilecek durumda değilim. Bu fiyatın altında önerebileceğiniz başka bir model var mıdır acaba?
Kablosuz tercih ederse ATK Dragonfly A9 Plus önerimdir. Eğer kablolu bir model aranıyorsa Logitech G403 Hero önerimdir. İkisi de çok sevdiğim modeller. Ve her el boyutuna uygunlar.
Kablosuz tercih ederse ATK Dragonfly A9 önerimdir. Eğer kablolu bir model aranıyorsa Logitech G403 Hero önerimdir. İkisi de çok sevdiğim modeller. Ve her el boyutuna uygunlar.
ATK A9'un gıcırdama sorunu var, malzeme kalitesi zayıf, Logitech alınmaz. A5 Ultra veya SC680 daha mantıklı.
ATK A9'un gıcırdama sorunu var, malzeme kalitesi zayıf, Logitech alınmaz. A5 Ultra veya SC680 daha mantıklı.
Bunu yazanları çok görüyorum fakat ben hem kendime hem kardeşime aldım, iki üründe de gıcırdama sorunu yoktu. Logitech neden alınmaz söyler misiniz?
Bunu yazanları çok görüyorum fakat ben hem kendime hem kardeşime aldım, iki üründe de gıcırdama sorunu yoktu.
Sizde olmaz, başkasında olur. Sorun yaşayanları gördüm.
Bunu yazanları çok görüyorum fakat ben hem kendime hem kardeşime aldım, iki üründe de gıcırdama sorunu yoktu. Logitech neden alınmaz söyler misiniz?
Böyle bir sorun varsa eğer riske atmak istemem kendim kullanmayacağım için.Sizde olmaz, başkasında olur. Sorun yaşayanları gördüm.
@21312 XD3V3 modeli için olumsuz bildiğiniz bir özellik var mıdır hocam o nasıldır sizce. SC680'le arasından bir tercih yapabilirim sanırım.