Böyle bir sorun varsa eğer riske atmak istemem kendim kullanmayacağım için.
@21312 XD3V3 modeli için olumsuz bildiğiniz bir özellik var mıdır hocam o nasıldır sizce. SC680'le arasından bir tercih yapabilirim sanırım.
Bütçe cikiyorsa alinabilir.
@21312 XD3V3 modeli için olumsuz bildiğiniz bir özellik var mıdır hocam o nasıldır sizce. SC680'le arasından bir tercih yapabilirim sanırım.
Bu fiyatlarda Rampage almak mantıklı mıdır hocam? Daha önce hiç faresini kullanmadım.Son 4 adet.Rampage Zenith Pro kablosuz oyun faresi, hafif 26.000 DPI, 2,4 GHz USB alıcı, ergonomik oyun faresi, programlanabilir düğmeler, ultra duyarlı sensör : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Rampage Zenith Pro kablosuz oyun faresi, hafif 26.000 DPI, 2,4 GHz USB alıcı, ergonomik oyun faresi, programlanabilir düğmeler, ultra duyarlı sensör : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Dareu A950 Pro klonu. Rampage fason ürettirmiş kendi üretimi değil yani. Ben olsam bu modeli alırdım, ayrıca evet bu fiyata alınır.Bu fiyatlarda Rampage almak mantıklı mıdır hocam? Daha önce hiç faresini kullanmadım.
Bu fiyatlarda Rampage almak mantıklı mıdır hocam? Daha önce hiç faresini kullanmadım.