Bütçe
2.000TL

Ruindry

Yetkin
Makaleler
1
Cihaz
S24 Ultra
Samsung FİT 3 ve Mi Band 9 arasında kaldım. Hangisini neden almalıyım? Telefonum S24 Ultra. Xiaomi'lerin pil ömrü gerçekten çok iyi o hoşuma gitti ama cihaz Samsung olduğu içinde ikilemde kaldım.

Fit 3 alacaktım ama güvenilir bir satıcı bulamadım. Huawei Band 10 ile arasında kalmıştım. Karşılaştırma videosu izledim çoğunda Fit 3 daha iyiydi ama dediğim gibi güvenilir bir satıcı bulamadım o yüzden almaktan vazgeçtim.

Fit 3 alacaktım ama güvenilir bir satıcı bulamadım. Huawei Band 10 ile arasında kalmıştım. Karşılaştırma videosu izledim çoğunda Fit 3 daha iyiydi ama dediğim gibi güvenilir bir satıcı bulamadım o yüzden almaktan vazgeçtim.
Seçiminizi Band 10'dan yana kullandınız sanırım deneyimiz nasıldır?
Neden Fit 3 veya Band 9-10'dan neyi daha iyi yapıyor.
Ekosistem olarak evet mantıklıda bileklikler'de çok bi katkısı yok sanırım Watch saatlerde iyi ama onlarında şarjı çok kısa yoksa Watch 6 Classic alabilirdim ikinci el.

Seçiminizi Band 10'dan yana kullandınız sanırım deneyimiz nasıldır?

Aslında almadım. Fit 3 daha iyi gözüküyordu alsaydım onu alırdım üstüne Samsung telefonum olduğu için ekstra tercih sebebim olacaktı. İlk başta Xiaomi Smart Band 10, Huawei Band 10 ve Fit 3 arasında kalmıştım sonra Xiaomi eledim ikisi arasında kaldım. YouTube'da yapılan testi inceledim aklıma Fit 3 daha çok yattı. Dediğim gibi güvenilir bir satıcı bulsaydım alacaktım.

Aslında almadım. Fit 3 daha iyi gözüküyordu alsaydım onu alırdım üstüne Samsung telefonum olduğu için ekstra tercih sebebim olacaktı. İlk başta Xiaomi Smart Band 10, Huawei Band 10 ve Fit 3 arasında kalmıştım sonra Xiaomi eledim ikisi arasında kaldım. YouTube'da yapılan testi inceledim aklıma Fit 3 daha çok yattı. Dediğim gibi güvenilir bir satıcı bulsaydım alacaktım.
Fit 3 alabilirim o zaman teşekkürler.