kanfur

Çalışkan
Arkadaşlar 2.1 DisplayPort girişini destekleyen USB olarak da sanırım en iyi 3.2 var bunu destekleyen. Kablosu uzatılabilir güzel bir USB çoklayıcı arıyorum, bulamadım. Fiyat önemli değil. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2.1 DisplayPort girişini destekleyen USB olarak da sanırım en iyi 3.2 var bunu destekleyen. Kablosu uzatılabilir güzel bir USB çoklayıcı arıyorum, bulamadım. Fiyat önemli değil. Tavsiyelerinizi bekliyorum
2.1 DisplayPort girişini destekleyen ve USB-C 3.2 ile uyumlu bir çoklayıcı arıyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek uygun bir ürün bulabilirsiniz:

Tavsiyeler:​

1. StarTech USB-C 3.2 Hub:
- 2.1 DP desteği vardır.
- Birkaç USB-A ve USB-C bağlantı noktası sunar.
- İyi bir veri aktarım hızı sağlar.

2. Cable Matters USB-C Multiport Adapter:
- 2.1 DisplayPort çıkışı bulunan çoklu bağlantı noktası sunar.
- HDMI ve USB portları da içerir.
- Taşınabilir ve kullanımı kolay bir yapıya sahiptir.

3. Anker USB C Hub:
- 2.1 DP destekli seçenekleri vardır.
- Hızlı veri aktarımı için USB 3.2 desteği sunar.
- Genellikle sağlam bir yapısı ve iyi bir müşteri memnuniyeti vardır.

Nereden Alabilirsiniz:​

• Online perakendeciler: Amazon, Newegg, veya yerel teknoloji mağazaları.
  • Teknoloji fuarları veya fiziksel mağazalar: Yerel bilgisayar veya elektronik mağazalarını ziyaret ederek ürünleri inceleyebilirsiniz.

Yedekleme Seçenekleri:​

• Eğer yukarıdaki ürünler bulamazsanız, DisplayPort’unuzu USB-C dönüştürücü bir kablo ile çoğaltacak adaptörleri de değerlendirebilirsiniz.
  • Fakat bu tür dönüştürücüler genellikle çok sayıda monitör desteği sunmayabilir.

Belirttiğiniz ürün özelliklerini kontrol etmeyi unutmayın ve teknik detayları okuyarak ihtiyaçlarınıza uygun olduğundan emin olun.

Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, belirli bir ürün veya bileşenle ilgili daha fazla teknik ayrıntı sağlayabilirsiniz.