bilalkilic
Uzman
2.1 destekleyen çok iyi bir HDMI kablo önerir misiniz?
@michaelscofield
@michaelscofield
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir?2.1 destekleyen çok iyi bir HDMI kablo önerir misiniz?
@michaelscofield
Önemli değil bütçe hocam, Lenovo cihazımdan kabloyu takıp, 2K MSI ekrana verdiğim zaman rahatça masaüstünü 2K görüntülesin bana yeter.
Önemli değil bütçe hocam, Lenovo cihazımdan kabloyu takıp, 2K MSI ekrana verdiğim zaman rahatça masaüstünü 2K görüntülesin bana yeter.![]()
Tamam hocam doğru söylüyorsun. Monitörü de arkadaşlara sorup almam daha doğru olur. Ben WordPress, Noteplus + Telegram WhatsApp, Chrome ve Opera sadece bunları kullanıyorum. Geniş ekran olması bana kolaylık sağlar.Monitör almadan öncede bir konu açın derim.![]()
Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo - 1 Metre Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo - 1 Metre fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo - 1 Metre özelliklerini incele, 329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Monitör almadan öncede bir konu açın derim.![]()
Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo - 1 Metre Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo - 1 Metre fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Paugge Ultra Sertifikalı Hdmi 2.1 Kablo - 1 Metre özelliklerini incele, 329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet, ama 1 metre yeterli gelirse planladığımda direkt 1 metre alırım. Uzun olunca kablo kirliliği oluyor.