Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.300 TL
Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz kesinlikle Scyrox V6 bakın derim, tutuş şeklinize uygun.
Bütçe artmıyorsa da Darmoshark M3S Max alınabilir, kendisi palm değil de daha çok claw faresi olsa da eliniz küçük olduğu için sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
Helios 2 de alınabilir, şu anda indirimde ve fiyatı oldukça iyi. Tutuş şeklinize biraz uygun.
Bütçe artmıyorsa da Darmoshark M3S Max alınabilir, kendisi palm değil de daha çok claw faresi olsa da eliniz küçük olduğu için sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
Helios 2 de alınabilir, şu anda indirimde ve fiyatı oldukça iyi. Tutuş şeklinize biraz uygun.
Yusufdmrr
Uzman
Teşekkür ederim öneriler için. Peki bu Hz mevzusu çok etkiliyor mu? Ben çok FPS oyunları oynamıyorum, oynasam da aşırı rekabetçi olmuyor. 1k 4k 8k Hz farkı çok hissedilir mi scyrox alsam?Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz kesinlikle Scyrox V6 bakın derim, tutuş şeklinize uygun.
4K ve 8K neredeyse hiçbir fark hissettirmiyor, sistemi çok kullanıyor ve çoğu oyun desteklemiyor. O yüzden bu ikisi için hiçbir işe yaramıyor denebilir.Teşekkür ederim öneriler için. Peki bu Hz mevzusu çok etkiliyor mu? Ben çok FPS oyunları oynamıyorum, oynasam da aşırı rekabetçi olmuyor. 1k, 4k, 8k Hz farkı çok hissedilir mi scyrox alsam?
En ideali 2K Hz kullanmak ki o da hissettirse bile çok minimal fark hissettirecektir, hatta çoğu durumda fark hissedilmez bile. İyi bir monitör de şart bu minimal farkı hissedebilmek için.
1000Hz'nin üstü çok da gerekli değil bence. Yine de Scyrox, Lamzu'nun alt markası olduğu için diğer attığım modellere göre yazılımı vs. daha iyi ve biraz daha kaliteli. Bütçe artırmanıza değecektir.
Tek eksisi skatezlerinin pek iyi olmaması, Scyrox alırsanız uygun bir zamanda skatezlerini X-Raypad Obsidian gibi alternatiflerle değiştirmenizi öneririm.
Yusufdmrr
Uzman
Çok teşekkür ederim.4K ve 8K neredeyse hiçbir fark hissettirmiyor, sistemi çok kullanıyor ve çoğu oyun desteklemiyor. O yüzden bu ikisi için hiçbir işe yaramıyor denebilir.
En ideali 2K Hz kullanmak ki o da hissettirse bile çok minimal fark hissettirecektir, hatta çoğu durumda fark hissedilmez bile. İyi bir monitör de şart bu minimal farkı hissedebilmek için.
1000Hz'nin üstü çok da gerekli değil bence. Yine de Scyrox, Lamzu'nun alt markası olduğu için diğer attığım modellere göre yazılımı vs. daha iyi ve biraz daha kaliteli. Bütçe artırmanıza değecektir.
Tek eksisi skatezlerinin pek iyi olmaması, Scyrox alırsanız uygun bir zamanda skatezlerini X-Raypad Obsidian gibi alternatiflerle değiştirmenizi öneririm.
Scyrox'a bütçe artır.