Bütçe
2.300 TL

tereyagburak

Yetkin
Makaleler
1
Herkese iyi akşamlar. Yeni bir kulaklığa ihtiyacım var. Kulaklık işlerinden hiç anlamıyorum bu yüzden öncelikle foruma sorayım dedim. 2.300 TL'ye kadar bir kulaklık önerebilir misiniz?
Genellikle CS2 ve VALORANT oynarken kullanacağım. Ama müzik de dinliyorum bu yüzden illaki oyuncu kulaklığı olacak diye bir şart yok. MS değerleri falan çok umurumda olmuyor. Kablosuz olmalı kulaklık. Hibrit olursa çok daha iyi olur tabii. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Kablosuz bir şey istersen

Kablosuz bir şey istersen

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim ama bana Bluetooth'lu bir model gerekiyor. Telefonda da kullanacağım. Acaba Samsung'un Buds FE modeline felan mı yönelsem? Nasıl olsa çalışıyor. Benim için sesin nerden geldiğini vermesi yeterli. Kulaküstü aynı zamanda yorucu ve kocaman oluyor. Tekrardan teşekkürler.

Hocam önerileriniz için teşekkür ederim ama bana Bluetooth'lu bir model gerekiyor. Telefonda da kullanacağım. Acaba Samsung'un Buds FE modeline felan mı yönelsem? Nasıl olsa çalışıyor. Benim için sesin nerden geldiğini vermesi yeterli. Kulaküstü aynı zamanda yorucu ve kocaman oluyor. Tekrardan teşekkürler.
İEM'ler var istersen İEM öneririm. Hem günlük BT kulaklık oyunda rezalet çalışır.

İEM'ler var istersen İEM öneririm. Hem günlük BT kulaklık oyunda rezalet çalışır.
Bende günlük BT kulaklık var hocam alışığım. Tek sorunu pili yıprandı iyice. Bu yüzden değişiyorum yoksa oyun oynarken vb. sıkıntı olmuyor dediğim gibi. Benim için sesi stereo olarak vermesi yeterli.