Merhaba, 2.5 aydır kullanmadığım bilgisayarımı çalıştırdığımda DisplayPort sinyal yok sorunu karşıma çıktı. BIOS pilini ve RAM'leri çıkar tak yaptım, sorunum hala düzelmedi. Şu an fişten çektim. Bu konuda bilgili olanlardan yardım bekliyorum.
Eğer işlemcinizin dahili bir ekran kartı mevcutsa anakarttan görüntü almayı dener misiniz? Bunun yanında oksitlenme söz konusu olabilir mi? Genelde ekran kartlarında 2-3 adet DP Port bulunmakta farklı portlarda denediniz mi?
Eğer işlemcinizin dahili bir ekran kartı mevcutsa anakarttan görüntü almayı dener misiniz? Bunun yanında oksitlenme söz konusu olabilir mi? Genelde ekran kartlarında 2-3 adet DP port bulunmakta farklı portlarda denediniz mi?
Farklı portlarda denedim işe yaramadı işlemcimin dahili bir ekran kartı yok maalesef SSD yerinden oynamış olabilir mi bayağı hareket ettiriliyor çünkü tak çıkar yapmalı mıyım?
SSD ile alakalı bir durum yok gibi duruyor ekrana hiç bir görüntü gelmiyor mu? Yani açıkca direkt olarak "No Signal" hatası mı alıyorsunuz yoksa monitörde tepkime var mı?
Hocam rahatsız ediyorum ama RAM'lerden teki bozulmuş internette tek satıcı var 16 GB için 4.5k fiyat çekiyor 4.5k ona vermek yerine Amazon üzerinden DDR5 1x32 almak daha mı mantıklı tek sorunum sistemim destekliyor mu bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Hocam hepinize çok teşekkürler hiç dikkat etmemişim ışıklara sorunum çözüldü.
Hocam rahatsız ediyorum ama RAM'lerden teki bozulmuş internette tek satıcı var 16 GB için 4.5k fiyat çekiyor 4.5k ona vermek yerine Amazon üzerinden DDR5 1x32 almak daha mı mantıklı tek sorunum sistemim destekliyor mu bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?