K Knox1 Gelişen Katılım 2 Ekim 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 2 4 Ekim 2025 #1 Merhaba, 2.5 aydır kullanmadığım bilgisayarımı çalıştırdığımda DisplayPort sinyal yok sorunu karşıma çıktı. BIOS pilini ve RAM'leri çıkar tak yaptım, sorunum hala düzelmedi. Şu an fişten çektim. Bu konuda bilgili olanlardan yardım bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2025
Merhaba, 2.5 aydır kullanmadığım bilgisayarımı çalıştırdığımda DisplayPort sinyal yok sorunu karşıma çıktı. BIOS pilini ve RAM'leri çıkar tak yaptım, sorunum hala düzelmedi. Şu an fişten çektim. Bu konuda bilgili olanlardan yardım bekliyorum.
Çözüm W W willtreaty 4 Ekim 2025 Klavye mouse ışıkları da gelmiyorsa RAM'leri bir daha kontrol etseniz iyi olur.
KS KS K Knox1 Gelişen Katılım 2 Ekim 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 2 5 Ekim 2025 #11 willtreaty dedi: Anakart modeliniz nedir? RAM'in sarı kısımlarını silgi ile bastırmadan silip tüm slotlarda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... BIOSTAR B550MH modeli hocam dediklerinizi denedim çalışmıyor. Artı 0 Eksi
willtreaty dedi: Anakart modeliniz nedir? RAM'in sarı kısımlarını silgi ile bastırmadan silip tüm slotlarda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... BIOSTAR B550MH modeli hocam dediklerinizi denedim çalışmıyor.