Bütçe
2.500.000 TL
Fazla vergiden yaris cross alarak kaçınabilirsiniz. 1.5 hybrid motor var onlarda ama bütçenizi biraz aşar. Yakıt tüketimi düşük, araba sağlam, şanzıman sorunsuz.

En yoğun trafikte bile 5.3 yakıt ortalaması alıyoruz. Müthiş araç, herkese öneririm.😁

Bu arada PSA dizel alınacaksa eğer 2023 model ve üstü alınmalı. Eğer 2023 öncesi alınacaksa eksantrik zinciri 8 mm ile değiştirilmiş olmalı, yağı ona göre değişmeli, motor yazılımı güncellenmeli. O zincir koparsa maalesef motoru kucağımıza alıyoruz. Bende değişim yapanlardan bir tanesiyim geri çağırma kampanyasında.

Merak etme, burada araba konusunda kafandaki tüm soru işaretlerini gideririz.

Hatta destek çağırayım. :cool:

@pesimist34 @Hamza Ensar Sağlam

Yani 2. senaryoda daha iyi, güzel bir araç olsa 2. senaryoyu seçerdim, senin için seçerdim. Ehliyetin varsa veya olacaksa her an arabayı alıp sürme imkanın olacaktı çünkü.

Evet hocam aslında babamın aklına ben soktum 2.araba fikrini ama hibrit bir araba bizim işimize yaramayacak gibi elektirkli 1.5 milyona iyi model yok diyosunuz.

Tek araba olacaksa en mantıklısı Tesla model y long range veya performans.

Bu arada PSA dizel alınacaksa eğer 2023 model ve üstü alınmalı. Eğer 2023 öncesi alınacaksa eksantrik zinciri 8 mm ile değiştirilmiş olmalı, yağı ona göre değişmeli, motor yazılımı güncellenmeli. O zincir koparsa maalesef motoru kucağımıza alıyoruz. Bende değişim yapanlardan bir tanesiyim geri çağırma kampanyasında.

Merak etme, burada araba konusunda kafandaki tüm soru işaretlerini gideririz.

Hatta destek çağırayım. :cool:

@pesimist34 @Hamza Ensar Sağlam
Açıkçası ben yeni nesil PSA'da önermiyorum çünkü çok anormal derecede fazla yazılımsal sorunlara sahipler. Daha 2-3 ay önce sıfır Rifter çıkardık bayiden ve alındı alınalı 2 kere yoldayken elektriği kesti bile araç. OBD'den de abuk subuk hata kodları bilmem neler.

Hocam peki bütçeyi arttırsam elektirkli olarak ne alabiliyoruz.

Renault Megane E-Tech techno ile Opel Astra elektrik Ultimate hakkında ne düşünüyorsunuz.

Son düzenleme:
Hocam peki bütçeyi arttırsam elektirkli olarak ne alabiliyoruz.

Renault Megane E-Tech techno ile Opel Astra elektrik Ultimate hakkında ne düşünüyorsunuz.

Kore grubu bakmanızı tavsiye ederim. En yeni nesil alt yapılar onlarda ve yazılımsal anlamda çok iyiler.