theodore bagwell
Başarılı
İyi sosyaller. Çoğunlukla FPS oyunları ve şarkı için bir kulaklık arayışındayım. Aklımda ATK Neptune N9 var fakat kararsızım. Bunun özellikle mikrofonu çıkartılıp takılabilir olması ilgimi çekti.
İyi sosyaller. Çoğunlukla FPS oyunları ve şarkı için bir kulaklık arayışındayım. Aklımda ATK Neptune N9 var fakat kararsızım. Bunun özellikle mikrofonu çıkartılıp takılabilir olması ilgimi çekti.
Kulak üstü eklemeyi unutmuşum.JBL Endurance RACE2 TWS Kulaklık, IE, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
JBL Endurance RACE2 TWS Kulaklık, IE, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Eder hocam kablosuz olması tercihim. Kasanın yerini değiştireceğim kablolu kulaklık rahatsız ediyor.
Kulak üstü eklemeyi unutmuşum.
Eder hocam kablosuz olması tercihim. Kasanın yerini değiştireceğim kablolu kulaklık rahatsız ediyor.
Anladım hocam ne gibi kroniği var ki? Ultra da alabilirim sanırım eğer daha az sorunu varsa. Fifine H9'u da çok kişi öneriyor fakat N9 da ki en ilgimi çeken şey mikrofonun çıkarılabilir olması ya.Hocam neptune N9 serisi bildiğim kadar kronik sorunlu olan modeller N9 ultrada gördüğüm sorun sayısı daha az ama ben daha güvenli limanı tercih ederdim benim önerim o bütçede kablolu Fifine H9 olurdu en mantıklısı yoksa MCHOSE V9 Pro fiyatı artmadıysa alınabilir.
Anladım hocam ne gibi kroniği var ki? Ultra da alabilirim sanırım eğer daha az sorunu varsa.
Anladım hocam ne gibi kroniği var ki? Ultra da alabilirim sanırım eğer daha az sorunu varsa. Fifine h9'u da çok kişi öneriyor fakat N9 da ki en ilgimi çeken şey mikrofonun çıkarılabilir olması ya.
Gaming genin yeni getirdiği bir ürün mü? İyi gözüktü gözüme ama mikrofon ve ses performansını bilmiyorum![]()
AKKO GH300 Black Gaming Kulaklık
Yüksek performans, düşük güç tüketimi ve uzun süreli pil ömrü için tasarlandı. Net tizler ve derin baslarla güçlü bir ses sahnesi sunar. GH300 gaming kulaklık, etkileyici 7.1 surround ses sunar. Oyun…www.gaming.gen.tr
Gaming genin yeni getirdiği bir ürün mü? İyi gözüktü gözüme ama mikrofon ve ses performansını bilmiyorum