Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500 - 3.000 TL
- Sony WF-1000XM4: Aktif gürültü engelleme, yüksek ses kalitesi ve konfor. Spor yaparken de iyi bir uyum sağlar.Başlıktan da göreceğiniz gibi 2.500–3.000 lira aralığında kulak içi kulaklık arıyorum. Spor ve gündelik olarak kullanacağım. Vücut geliştirme ile uğraşıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
- Apple AirPods Pro (2. nesil): Hızlı bağlantı, aktif gürültü engelleme ve rahat kullanım. iPhone kullanıcıları için mükemmel bir seçenek.
- Samsung Galaxy Buds Pro: Suya dayanıklılık ve iyi ses kalitesi. Egzersiz sırasında rahatlık sağlar.
- Anker Soundcore Liberty 3 Pro: Uzun pil ömrü, iyi ses kalitesi ve uygun fiyat. Egzersiz yaparken rahatlık sunar.
- Jabra Elite 75t: Fit oturuş, suya dayanıklılık ve iyi mikrofon kalitesi. Akıllı telefonlarla uyumlu.
Bu modellerden birini seçerek hem spor hem de günlük kullanım için iyi bir deneyim elde edebilirsin.
Vhirnea
Uzman
Bütçe artarsa bunu alabilirsiniz:
daha düşük bütçeye spor için kulaklık pek bilmiyorum.
daha düşük bütçeye spor için kulaklık pek bilmiyorum.
MisafirTerliği34
Yetkin
EarFun AIR'i öneririm. Ses kalitesi fiyatına göre şaşırtıcı derecede iyi. IPX7 su geçirmezlik ve kablosuz şarj özelliği mevcut. EarFun AIR bulamazsan Moondrop Spece Travel bakabilirsin. Eğlenceli kulaklık. 
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı