Bütçe
2500-3000 TL

Ahmet Emre

Çalışkan
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi bir klavye arıyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim bunu haricinde günlük kullanım ve yazma da işimi görecek kaliteli bir klavye arıyorum. Ayrıca iade ya da değişim süreçlerinde başımı ağrıtmayacak bir satıcıdan almak istiyorum. Duruma göre bütçemin biraz üstüne çıkabilirim. Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

Boyut olarak nasıl bir şey istiyorsunuz?
VGN V87 veya Aula F87 alınabilir bu bütçeye.
Bütçe biraz artıyorsa bu da olabilir.
Wraith'de ödeme kısmında SWAR kodunu kullanabilirsiniz.
Wraith'de ürün sorunlu ise hemen iade yaparlar ama ambalaj açıldıktan sonra keyfi iade almıyorlar, bilginiz olsun.

Boyut olarak nasıl bir şey istiyorsunuz?
VGN V87 veya aula F87 alınabilir bu bütçeye.
Bütçe biraz artıyorsa bu da olabilir.
Wraith'de ödeme kısmında swar kodunu kullanabilirsiniz.
Wraith'de ürün sorunlu ise hemen iade yaparlar ama ambalaj açıldıktan sonra keyfi iade almıyorlar, bilginiz olsun.

Normal klavye boyutlarında bir klavye istiyorum
Mekanik klavye tecrübem yok yazma da mekanik klavyeler çok rahatsız ediyor mu?

Ayrıca beğenmezsem iade de edebilmek istiyorum. Bunun için amazon dan başka bir alternatifim yok sanırım.

Mekanik klavye tecrübem yok yazmada, mekanik klavyeler çok rahatsız ediyor mu?
Etmez tabii ki. Klavyenin switchine göre de değişir ama mekanik klavyeler, membran klavyelere göre gayet rahat ve keyiflidir yazım için.
Ben mekanik Graywood V3 switchli Aula F75 kullanıyorum mesela, switchi sessiz ve yazması gerçekten keyifli.
@Ahmet Emre Wraith keyfi iade almıyor, bildiğim kadarıyla Gaminggentr de keyfi iade almıyor. O halde Aula F87 alınabilir Amazon'dan.

Normal klavye boyutlarında bir klavye istiyorum.
Mekanik klavye tecrübem yok yazma da mekanik klavyeler çok rahatsız ediyor mu?

Ayrıca beğenmezsem iade de edebilmek istiyorum. Bunun için Amazon'dan başka bir alternatifim yok sanırım.

Beğenmezsen iade etme yöntemi suistimal edildiği için Amazon yeni politikaya geçti haberin olsun kafana göre beğenmedim deyip iade edemezsin edersen de o kadar kolay değil artık.

Beğenmezsen iade etme yöntemi suistimal edildiği için Amazon yeni politikaya geçti haberin olsun kafana göre beğenmedim deyip iade edemezsin edersen de o kadar kolay değil artık.
Bu iade süreci değişikliği bildiğim kadarıyla bi kaç aylık kullanım sonrası iade edenler için geçerliydi. 1-2 haftalık kullanım sonrası iade etme kısmında amazon firmasının bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

O konu net değil. Recep bey bir üyeye göre Twitter'da yazdı. O konunun mesajlarında halen ürün iade edebilen veya değiştiren insanlar vardı.

Kablosuz ve özellikleri gayet iyi alınabilir. @Ahmet Emre

Yazı yazarken membrane göre daha keyif alacağını söyleyebilirim. Pili 8000 MAh çok uzun süre gider. Gündüzleri ışıklarını kapalı kullanmanı öneririm. Hatta ben genelde bakmadan yazdığımdan, RGB kapanıyorsa kapatıyorum. Hiç sevdiğim bir özellik değil. Farklı tasarımları da var. Ama açıkcası morun iyi olacağını söyleyebilirim. Beyaz renklere çok yakışıyor, görselde genelde çirkin duruyorlar. Ama gelince iyi ki beyaz ve renkli tercih etmişim diyeceksiniz.

O konu net değil. Recep bey bir üyeye göre Twitter'da yazdı. O konunun mesajlarında halen ürün iade edebilen veya değiştiren insanlar vardı.

Kablosuz ve özellikleri gayet iyi alınabilir. @Ahmet Emre

Yazı yazarken membrane göre daha keyif alacağını söyleyebilirim. Pili 8000 mAh çok uzun süre gider. Gündüzleri ışıklarını kapalı kullanmanı öneririm. Hatta ben genelde bakmadan yazdığımdan, RGB kapanıyorsa kapatıyorum. Hiç sevdiğim bir özellik değil. Farklı tasarımları da var. Ama açıkçası morun iyi olacağını söyleyebilirim. Beyaz renklere çok yakışıyor, görselde genelde çirkin duruyorlar. Ama gelince iyi ki beyaz ve renkli tercih etmişim diyeceksiniz.

Öncelikle teşekkür ediyorum hocam ben genelde siyah temalı bir klavye tercih ediyorum. Bu klavyenin siyahı var mıdır ya da önerebileceğiniz başka bir alternatif var mıdır?