Aceleniz varsa Kingston NV3 iyidir, bekleme şansınız varsa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Exceria Pro'ya indirim bekleyebilirsiniz. Sadece oyun oynuyorsanız, aşırı fazla ve yüklü dosya transferi yapmıyorsanız DRAM olmaması dezavantaj olmaz.
Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.320,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
NV3 fiyatına bu iki SSD varken neden NV3 alsin?
Konuya dönersek, ben de Exceria Pro indirimi beklemenizi öneririm. Hep düşüyor 3.069 TL civarına.
Evet ısınır ve problem yaratır. 200-300 TL'ye bir soğutucu almanız yararına olur.Hocam son bir sorum kaldı. SSD'lerde ısınma problemi gibi bir durum söz konusuymuş benim hiç böyle bir şeyden haberim yoktu. Sanırım Exceria Pro daha çok ısınıyormuş PCI-E 4.0 olduğu için. Dediğim gibi çok sık dosya yazmıyorum arada oyun indiriyorum sadece. Anakartımda özellikle bir SSD soğutucu yok bu problem yaratır mı yoksa yanında SSD soğutucu almalı mıyım?