Bütçe
2500-3000 TL

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Birkaç gün sonra Xbox Series S konsolumu satacağım. Gelen paranın bir kısmıyla ikinci bir kol almak istiyorum. Hâlihazırda G7 Pro ZZZ Edition kullanıyorum ve gayet memnunum. Aklımda zaten Nova 2 Lite veya Super Nova var; ancak yine de almadan önce bir konu açayım dedim. Şimdiden teşekkürler.

Xbox Layout olması zorunlu bu arada.

@michaelscofield

KunPeng 20, Super Nova, Nova 2 Lite, Battle Axe Pro dışında pek seçeneğin yok. Arasında tercih yapabilirsin.
Anladım. Sanırım en mantıklı seçenek burada Nova 2 Lite oluyor ya; Kunpeng 20 pek G7 Pro’ya benzemiyor görünüş olarak.

KunPeng 20, Super Nova, Nova 2 Lite, Battle Axe Pro dışında pek seçeneğin yok. Arasında tercih yapabilirsin.
Super Nova’da da alabilirim aslında, çünkü thumbstick değiştirme özelliği olduğu için.

@Ethem Efe, Charge dock önemli değilse Nova 2 lite mantıklı. Fakat ağır FPS oynuyorsan KunPeng 20 alabilirsin.
Daha casual takılıyorum ben. KunPeng maalesef görünüş olarak da hoşuma gitmedi. Hâlihazırda G7 Pro’mun bir charging dock’u var; ancak Nova 2 ile uyumlu değil tabii. SuperNova alırsam ekstra bir charging dock ile biraz daha modifikasyon seçeneğim olur. Ama aradaki fiyat farkına değip değmeyeceğini bilmiyorum.

Daha casual takılıyorum ben. Kunpeng maalesef görünüş olarak da hoşuma gitmedi. Hâlihazırda G7 Pro'mun bir charging Dock'u var; ancak Nova 2 ile uyumlu değil tabii. Supernova alırsam ekstra bir charging dock ile biraz daha modifikasyon seçeneğim olur. Ama aradaki fiyat farkına değip değmeyeceğini bilmiyorum.

O zaman KunPeng 20 elendi, Nova 2 Lite ile Super Nova'nın farkları, değiştirebilir ön yüz, tuşlara sahip olması. Tabii bir de charge dock geliyor Super Nova'da. Charge dock senin için önemliyse Super Nova, değilse Nova 2 Lite alabilirsin. Nova 2 Lite charge dock'suz Super Nova gibi.

O zaman KunPeng 20 elendi, Nova 2 Lite ile Super Nova'nın farkları, değiştirebilir ön yüz, tuşlara sahip olması. Tabii bir de charge dock geliyor Super Nova'da. Charge dock senin için önemliyse Super Nova, değilse Nova 2 Lite alabilirsin. Nova 2 Lite charge dock'suz Super Nova gibi.
Değiştirilebilen yüzü, bendeki mevcut G7 Pro’nun ekstra yüzleriyle uyumlu olsaydı onu alırdım aslında. Kararsız bir insan olmak kafayı yedirtiyor insana :D

Hocam dediğim gibi, charge dock önemliyse Super Nova, önemli değilse Nova 2 Lite tercih et. İkisi de alınır.
Super Nova almaya karar verdim; ancak maalesef sadece pembe rengi kalmış :/ Diğerlerinde de belirgin bir fiyat artışı var. Nova 2 Lite en mantıklı seçenek olur şu an. Teşekkür ederim.