Bütçe
2.500-3.000 TL

Picky 27

Yetkin
Scyrox V6, Scyrox V8, RWM ER21 Pro, Darmoshark'ın iki modeli, Mchose, VXE R1 Pro derken inanılmaz kayboldum ürünlerin içinde. Eski konuları da inceledim farklı farklı önerilerde bulunulmuş. @michaelscofield ve @Toby Fox hocalarımın çok önerileri olmuş. Bir abim VXE R1 Pro'yu önerdi. Oradan yola çıkarak biraz sosyalde göz gezdirdim ancak kafam iyice karıştı. Rekabetçi oyun oynayan biri değilim, claw ve palm arası hybrid bir tutuşum var, elim büyük.

Son düzenleme:
@SF26 @23783 geçenlerde "Beast One Pro" için bir konu açılmış, teknik özellik olarak beğenmiş ancak switch ve malzeme hissiyatı olarak pek içinize sinmemiş gibi algıladım yorumlarınızdan.

MCU'ları eski. VXE modeli yazılım olarak daha iyi diğer firmalara oranla fakat yeni chipset daha üstün bence. Ayrıca Beast modeli parça kalitesi olarak bi' tık daha iyi gibi duruyor.
Anladım hocam. Aslında günlük bir kullanıcıyım ama bilgi sahibi olmadığım için sanırım karar veremedim. Malzeme kalitesi ve tıklama hissiyatının da biraz iyi olmasını istiyorum aslında.

Anladım hocam. Aslında günlük bir kullanıcıyım ama bilgi sahibi olmadığım için sanırım karar veremedim. Malzeme kalitesi ve tıklama hissiyatının da biraz iyi olmasını istiyorum aslında.
Switch olarak Huanuo Switch kullanılmış. Üzeceğine sanmam. Ayrıca bir hatam var düzelteyim. Mouse'un malzemesi plastik bir Youtuber'ı izlerken daha farklı bir malzemeden bahsediyordu. Bu sebeple kaliteli olduğunu düşünmüştüm. Fakat değil. Diğerleriyle malzeme kalitesi olarak hemen hemen aynı.