Bütçe
2.500-3.000 TL
@SF26 @23783 geçenlerde "Beast One Pro" için bir konu açılmış, teknik özellik olarak beğenmiş ancak switch ve malzeme hissiyatı olarak pek içinize sinmemiş gibi algıladım yorumlarınızdan.

Malzeme kalitesi ortalama hatta kötü. Switch ise ortalama bir Huano Mekanik kullanılmış. Onun dışında teknik özellik ve kutu içeriği olarak dolu dolu ama eliniz büyük ise çok önermem ben.

Malzeme kalitesi ortalama hatta kötü. Switch ise ortalama bir Huano Mekanik kullanılmış. Onun dışında teknik özellik ve kutu içeriği olarak dolu dolu ama eliniz büyük ise çok önermem ben.
Aula'dan başka öneriniz olur mu hocam? Sensörü biraz eski olabilir mi? PAW 3395 ile 3950 arasında nasıl bir fark var tam bilmiyorum. Elim büyük evet. Ayrıca 8K Hz'ye ihtiyacım olduğunu hiç sanmıyorum. Kasaya bağlı kablolu bir dongle pek istemiyorum açıkçası. Sizleri de yoruyorum kusura bakmayın.

Aula'dan başka öneriniz olur mu hocam? Sensörü biraz eski olabilir mi? PAW 3395 ile 3950 arasında nasıl bir fark var tam bilmiyorum. Elim büyük evet. Ayrıca 8K Hz'ye ihtiyacım olduğunu hiç sanmıyorum. Kasaya bağlı kablolu bir dongle pek istemiyorum açıkçası. Sizleri de yoruyorum kusura bakmayın.

İçinden Nano dongle çıkıyor. İstersen 1KHz kullanırsın fark etmez. 3395 ile 3950 arasında kayda değer hicbir fark yok ikiside üst seviye sensörler. Üstte atılan VGN'de güzel ama eliniz büyük demişsiniz heleki palm tutuyorsanız bakmanız mantıksız.

İçinden Nano dongle çıkıyor. İstersen 1KHz kullanırsın fark etmez. 3395 ile 3950 arasında kayda değer hicbir fark yok ikiside üst seviye sensörler. Üstte atılan VGN'de güzel ama eliniz büyük demişsiniz heleki palm tutuyorsanız bakmanız mantıksız.
Tutuşum claw grip'e daha yakın hocam, hybrid diyebiliriz. Ayrıca büyük mouse olursa tabi daha rahat olur benim için. 20 cm elim var :D ATK Dragonfly A9 hoşuma gitti ama bu da sanki büyük bir fare değil. Şu an kullandığım SS prime ile kıyasladım, daha da küçük gibi sanki.

Tutuşum claw Grip'e daha yakın hocam, hybrid diyebiliriz. Ayrıca büyük mouse olursa tabii daha rahat olur benim için. 20 cm elim var :D ATK Dragonfly A9 hoşuma gitti ama bu da sanki büyük bir fare değil. Şu an kullandığım SS Prime ile kıyasladım, daha da küçük gibi sanki.

Hocam Darmoshark'in yeni modeli var sanırım M9 ona bakabilirsiniz.