Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
sawyerford
Üstün
Mobil için mi?
Evet.
sawyerford
Üstün
Sadece müzik odaklı bir TWS mi istiyorsun yani ANC, mikrofon vs. ön planda değil mi? Bir de ne tarz müzikler dinliyorsun? Ek olarak telefon modeli ne?
Poco X7 Pro telefonumda müzik olarak her türü dinliyorum, ne hoşuma giderse. Artık mikrofon kötü olmasa daha iyi olur, ANC'de aynı şekilde yeterli düzeyde olsa iyi olurSadece müzik odaklı bir TWS mi istiyorsun yani ANC, mikrofon vs. ön planda değil mi? Bir de ne tarz müzikler dinliyorsun? Ek olarak telefon modeli ne?
Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Aktif Gürültü Önleyici ANC - 40 Saate Varan Şarj Süresi -Siyah -A3004 (Anker Türkiye Garantili)
1 yıldan fazla bir süredir bu kulaklığı kullanıyorum ses kalitesi ve gürültü engelleme özelliği gayet iyi.
1 yıldan fazla bir süredir bu kulaklığı kullanıyorum ses kalitesi ve gürültü engelleme özelliği gayet iyi.
sawyerford
Üstün
Hocam CMF Buds 2 Plus öneririm. 1.999 TL fiyatıyla 3000-3500 bandına kadar en iyisi o. Kriterlerinizi de karşılıyor.
Hocam, yazmayı unutmuşum. Kulak içi kulaklık arıyorum, ben kulak üstü aramıyorum açıkçası.Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Aktif Gürültü Önleyici ANC - 40 Saate Varan Şarj Süresi -Siyah -A3004 (Anker Türkiye Garantili)
- Makaleler
- 23
CMF Buds 2+'in su an fiyati iyi. Ona bakabilirsin.
FMMX
Yetkin
İki yıldır sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-