Merhaba, iyi sosyaller. 4 yıldır kullandığım Lian Li Lancool 205 Mesh kasamın ön panelindeki 2 fan artık çalışmamaya başladı. Kasamın ön paneli 140 mm 2 adet destekliyor. Anakartım ASUS B450M-K II. Bütçe olarak toplam 2500-3000 TL kadar çıkabilirim. Kasa çıkışında 120 mm egzoz fanı mevcut, onda bir sorun yok ama onu da değiştirebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3000 TL
Thermalright çok güzelmiş hocam peki sizce egzoz fanı değiştirmeye gerek var mı oda çalışıyor ama sonuçta 4 yıl oldu oda bozulabilir gibi 120 mm bir tanede egzoz fanı önerebilirseniz ona da bakayım.
Thermalright çok güzelmiş hocam peki sizce egzoz fanı değiştirmeye gerek var mı oda çalışıyor ama sonuçta 4 yıl oldu oda bozulabilir gibi 120 mm bir tanede egzoz fanı önerebilirseniz ona da bakayım.
Sıvı soğutma kullanıyor musunuz?
Sıvı soğutma kullanmıyorum CPU soğutucu kule tipi var o çok iyi soğutuyor boştayken 37 derece yük altındayken en fazla 63 derece görüyor tek sıkıntım, ön fanlardı arka fanda çalışıyor ama sonuçta,4 yıl oldu değiştirmişken onu da aradan çıkartayım dedim, işte yeni sistem toplayacaktım RAM ve SSD fiyatları uçunca hayal oldu.
İşlemci ve ekran kartı tatmin ediyor mu?Sıvı soğutma kullanmıyorum CPU soğutucu kule tipi var o çok iyi soğutuyor boştayken 37 derece yük altındayken en fazla 63 derece görüyor tek sıkıntım, ön fanlardı arka fanda çalışıyor ama sonuçta,4 yıl oldu değiştirmişken onu da aradan çıkartayım dedim, işte yeni sistem toplayacaktım RAM ve SSD fiyatları uçunca hayal oldu.
Bence fan için pek fazla bütçe ayırma. Thermalright al geç. Al geç dediğime de bakma, markanın ürünlerinin geneli orta segment kalitede olduğu için memnun edecektir.
İşlemci ve ekran kartı tatmin ediyor mu?
Bence fan için pek fazla bütçe ayırma. Thermalright al geç. Al geç dediğime de bakma, markanın ürünlerinin geneli orta segment kalitede olduğu için memnun edecektir.
Evet hocam işlemci ve ekran kartı her oyunu yüksek ayarlarda oynuyorum şu anlık memnunum bir tanede aynı markanın 120 mm egzoz fanı sipariş ediyorum yardımlarınız için çok teşekkürler.