Merhaba, bütçem maksimum 2.500 TL. Ağırlıklı Valorant ve CS oynuyorum, ona göre bir klavye arıyorum. Boyut fark etmez, aklımda MAD68 var, sizce alınır mı?
Hocam bütçe çıksa K1 he alacaktım zaten fakat kendimi zorlayarak Max 2500 yapabildim bu bütçedede manyetik olarak fazla seçenek yok ya aula Win68 alacağım ya da mad68.
Hocam bütçe çıksa K1 he alacaktım zaten fakat kendimi zorlayarak Max 2500 yapabildim bu bütçedede manyetik olarak fazla seçenek yok ya aula Win68 alacağım ya da mad68.
Furycube M68 HE Hall Effect manyetik switch teknolojisine sahip kompakt 68% gaming klavye. 8K polling rate, 0.01mm hassasiyet, adaptif kalibrasyon ve ultra düşük gecikme ile profesyonel oyun performansı sunar. Özelleştirilebilir RGB aydınlatma ile modern tasarımı birleştirir.
Ürün Özellikleri Klavye Düzeni %68 Layout Tuş Sayısı 68 Bağlantı Kablolu Yenileme Hızı 8000Hz Switch Tipi Manyetik Mag Max Switch Switch Hassasiyeti 0.01mm Keycap PBT Double-Shot Plate Malzemesi Alüminyum Anti-ghosting Full-keys Aydınlatma Efektleri RGB Var - South facing RGB LED Bağlantı...