Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500 TL
Manyetik istiyorsan bütçe çıkarsa GameRaider K1 HE. Mekanik olarak Aula F87 Pro.
yakuptv 2
Çalışkan
Manyetik istiyorsan bütçe çıkarsa gameraider K1 he. Mekanik olarak aula F87 Pro.
Hocam bütçe çıksa K1 he alacaktım zaten fakat kendimi zorlayarak Max 2500 yapabildim bu bütçedede manyetik olarak fazla seçenek yok ya aula Win68 alacağım ya da mad68.
user44 4
Uzman
Hocam bütçe çıksa K1 he alacaktım zaten fakat kendimi zorlayarak Max 2500 yapabildim bu bütçedede manyetik olarak fazla seçenek yok ya aula Win68 alacağım ya da mad68.
Fun60 Pro al geç.
Düşük segment manyetik almanı önermem. İkinci el K1 He varmı bak bakalım.Hocam bütçe çıksa K1 he alacaktım zaten fakat kendimi zorlayarak Max 2500 yapabildim bu bütçedede manyetik olarak fazla seçenek yok ya aula Win68 alacağım ya da mad68.
urws 38
Başarılı
yakuptv 2
Çalışkan
Düşük segment manyetik almanı önermem. İkinci el K1 he var mı bak bakalım.
2 kişiye yazdım birisi 2000 diyor diğeri 2200 diyor fakat kargo yapmıyorlar.
Hocam attığınız ürün değil de bunu alacaktım MageGee SKY81 83 Tuş Kablosuz RGB Hot-Swap Mekanik Gasket Siyah-Beyaz Gaming Klavye - incehesap.com fakat daha sonra düşündüm Valorant CS ağırlıklı oynuyorum manyetik Switch klavye almak daha mantıklı olacaktır.
user44 4
Uzman
2 kişiye yazdım birisi 2000 diyor diğeri 2200 diyor fakat kargo yapmıyorlar.
Hocam attığınız ürün değil de bunu alacaktım MageGee SKY81 83 Tuş Kablosuz RGB Hot-Swap Mekanik Gasket Siyah-Beyaz Gaming Klavye - incehesap.com fakat daha sonra düşündüm Valorant CS ağırlıklı oynuyorum manyetik Switch klavye almak daha mantıklı olacaktır.
Fun60 Pro al geç, ikinci el daha da ucuza bulursun. Sıfır fiyatı 2500.
fat_but_cute
Üyecik
Furycube M68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Furycube M68 HE Hall Effect manyetik switch teknolojisine sahip kompakt 68% gaming klavye. 8K polling rate, 0.01mm hassasiyet, adaptif kalibrasyon ve ultra düşük gecikme ile profesyonel oyun performansı sunar. Özelleştirilebilir RGB aydınlatma ile modern tasarımı birleştirir.
Furycube M68HE V2 Manyetik Switch 8K Gaming Klavye
Ürün Özellikleri Klavye Düzeni %68 Layout Tuş Sayısı 68 Bağlantı Kablolu Yenileme Hızı 8000Hz Switch Tipi Manyetik Mag Max Switch Switch Hassasiyeti 0.01mm Keycap PBT Double-Shot Plate Malzemesi Alüminyum Anti-ghosting Full-keys Aydınlatma Efektleri RGB Var - South facing RGB LED Bağlantı...
oyuncubaykus.com
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Giyim Jack & Jones bisiklet yaka tişört 151 TL!
- Fırsat Ekibi
-
Hepsiburada Kupon mağduriyeti
- Superuser do
-
-