Bütçe
2.500 TL

Sgy

Çalışkan
Elim 18 cm civarında, genellikle claw şeklinde tutuyorum. Önceki farem PulseFire Haste'Ti güzeldi fakat yenilemeye karar verdim. 2 hafta kadar önce SC900 Pro aldım sorunlu çıktı, değişim istedim. Bugün yenisi geldi, bunda da sorun var, o yüzden yeni bir fare bakmaya karar verdim. Büyüklük olarak bu iki mouse civarlarında olursa ve kablosuz olursa iyi olur. Ayrıca kronik sorunlu olmayan tuşlarında vs. uzun süre sorun yaşatmayacak bir mouse tercih ederim. Teşekkürler.

Evet uyuyordu ama biraz daha büyüğü uymaz muhtemelen.
Attığım Rapoo'yu alabilirsiniz. Shape olarak çok benzerler.

1000030631.webp

Attığım Rapoo'yu alabilirsiniz. Shape olarak çok benzerler.

Eki Görüntüle 227147
Mouse fena durmuyor ancak kargo ücreti olmadan en ucuz burada en üsttekinde var 2450'ye onun dışında 2700-2800'e çıkıyor. O siteye de pek güvenemedim bilemiyorum bir sorun çıkarsa vs. iade süreci için. Daha yeni SC900 Pro'da art arda 2 defa sorun yaşadıktan sonra bu ihtimâli de göz önünde bulundurmak istiyorum o yüzden amazon hepsiburada tarzı çok sorun çıkartmayacak yerleri tercih ederim. Ayrıca Razer Viper V3 Hyperspeed'i gördüm, pilliymiş galiba ve 82g kadar ağırlığı var mış. Bu mouse tercih edilir mi? Bir tık daha ağır olması oyunlarda vs. çok etkiler mi? Bunun dışında önerdiğiniz bir mouse var mıdır?

Mouse fena durmuyor ancak kargo ücreti olmadan en ucuz burada en üsttekinde var 2450'ye onun dışında 2700-2800'e çıkıyor. O siteye de pek güvenemedim bilemiyorum bir sorun çıkarsa vs. iade süreci için. Daha yeni SC900 Pro'da art arda 2 defa sorun yaşadıktan sonra bu ihtimâli de göz önünde bulundurmak istiyorum o yüzden Amazon Hepsiburada tarzı çok sorun çıkartmayacak yerleri tercih ederim. Ayrıca Razer Viper V3 HyperSpeed'i gördüm, pilliymiş galiba ve 82g kadar ağırlığı var mış. Bu mouse tercih edilir mi? Bir tık daha ağır olması oyunlarda vs. çok etkiler mi? Bunun dışında önerdiğiniz bir mouse var mıdır?

Sinerji'den alabilirsiniz. İade süreci olarak daha güvenilirler. Biz arkadaşıma R65 Phantom almıştık sorunlu geldi direkt değişim yaptılar.

Razer Viper V3 HyperSpeed'i gördüm, pilliymiş galiba ve 82g kadar ağırlığı var mış. Bu mouse tercih edilir mi? Bir tık daha ağır olması oyunlarda vs. çok etkiler mi? Bunun dışında önerdiğiniz bir mouse var mıdır?

Asla önermem. Razer QC ve Scroll olarak vasat bir marka.

Sinerji'den alabilirsiniz. İade süreci olarak daha güvenilirler. Biz arkadaşıma R65 Phantom almıştık sorunlu geldi direkt değişim yaptılar.

Asla önermem. Razer QC ve Scroll olarak vasat bir marka.
Hocam dediğim gibi Sinerji'de de kargo ücreti ekliyor 2700'e geliyor açıkçası 2500'ü geçmek istemiyorum başka bir öneriniz var mıdır?