Bütçe
2.500 TL

Yelleeror 1

Becerikli
Ölçüler uyuyor bana ama hangisini alsam karar veremedim. Özellikle IKEA'daki masa daha iyi gibi geldi ama masa bacakları konumundan emin olamadım, sağlamlığından falan. Sonuçta 150K civarı bir setup koyacağım, sağlam olması benim için çok önemli. Sizce hangisi en mantıklısı ya da başka öneriniz var mı?

TROTTEN beyaz 160x80 cm çalışma masası tablası - 70474750 | IKEA

ADILS beyaz 70 cm çalışma masası ayağı - 90217972 | IKEA

Veya,

Flinder Siyah 160x60 Oyuncu Masası, Bilgisayar Masası, Gamer Masası, Gaming Masa, Metal Ayaklı - Fiyatı, Yorumları

Ölçüler uyuyor bana ama hangisini alsam karar veremedim. Özellikle IKEA'daki masa daha iyi gibi geldi ama masa bacakları konumundan emin olamadım, sağlamlığından falan. Sonuçta 150k civarı bir setup koyacağım, sağlam olması benim için çok önemli. Sizce hangisi en mantıklısı ya da başka öneriniz var mı?

TROTTEN beyaz 160x80 cm çalışma masası tablası - 70474750 | IKEA

ADILS beyaz 70 cm çalışma masası ayağı - 90217972 | IKEA

Veya,

Flinder Siyah 160x60 Oyuncu Masası, Bilgisayar Masası, Gamer Masası, Gaming Masa, Metal Ayaklı - Fiyatı, Yorumları

Bu bütçede çok kalite beklemeyin. 2. ve 3. sallanıyor, 3. bende de var. 1. alınabilir. Çapraz bacaklı olması sallanmayı azaltır mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Z-Pro Metal Oyuncu Masası 120x60 bir tık fiyat üstü bu var.
Nax Rgb Ledli Profesyonel Oyuncu Masası daha iyi, olsun derseniz bu var.
İkisi de 120 cm ama kalitelidir. Bunların boyutları tatmin etmezse yaşadığınız yerdeki mağazalara bakabilirsiniz. İsterseniz bunun altındaki masalar boyut olarak iyi olsa da sallanıyor.

Hocam bunlar bayağı kucuk ya zaten şu anki masam cok saglam ve 120 ama maalesef kasa sıgmıyor farepad cok buyuk boslukta kalıyor 2 ayagı kasanın.

Hocam bunlar bayağı kucuk ya zaten şu anki masam cok saglam ve 120 ama maalesef kasa sıgmıyor farepad cok buyuk boslukta kalıyor 2 ayagı kasanın.

Size tek önerebileceğim Dekorex Clm113-Meşe 10 Çekmeceli Çalışma Masası

Fiyat fazla geldiyse TROTTEN beyaz 160x80 cm çalışma masası tablası - 70474750 | IKEA bunu alıp ortasından sallanmaması için demircide demir kaynattırabilirsiniz.

Son düzenleme: