Bütçe
Maksimum 2.500 TL
Selamlar,

Şu anda Corsair Virtuoso SE kullanıyorum. Uzun zamandır kullandığımdan dolayı bozulursa falan ne alırım diye araştırırken 5K altına neredeyse hiçbir alternatif bulamadım. Virtuoso öncesi SteelSeries Arctis Pro, Razer Kraken denedim ve hepsi bir süre sonra kırıldı. Virtuoso, 5 yıl olmasına rağmen hala bir sorunu yok. Şu an piyasada olan Nova 5 falan bana hiç sağlam gelmediğinden dolayı ve fiyatlarının yüksek olmasından IEM kulaklıklara yönelmeyi düşünmekteyim. Bu durumda ne tercih etmeliyim? Ses kartı gibi ekstra şeyler alınmalı mı? PC'de Type-C girişi yok fakat kaliteli bir dönüştürücü ile kullansam kayıp olur mu? Çünkü type almak daha mantıklı geliyor geleceğe yönelik olarak. İlk defa IEM kulaklık deneyeceğim hatta silikonlu kulaklık bile ilk defa deneyeceğim diyebilirim. Öncesinde denemelerim olmuştu ama kulaklık çok eski ve kötü kalitede olmasından kaynaklıda rahatsız etmiş olabilir. Bütçe olarak 2.5K maksimum diye düşünüyorum ama eğer 1-1-5K'ya işimi görecek bir şey varsa daha iyi olabilir. Aslında en bu bütçede en F/P'yi arıyorum diyebilirim. Kulaklığı uzun süre kullanan biriyim o yüzden uzun kullanımda rahatsız etmemesi gerek. Oyun ve müzik için kullanacağım. Genel olarak Virtuso'dan daha iyi deneyim vermesi gerekli.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.