Bütçe
2.500
Ace Series aralarından en hızlı olanı Storm diye biliyorum hocam doğru mudur? Kafamda var aslında Storm fakat biraz daha araştırıyorum. Tabanı gerçekten o kadar kaliteli mi? Bilginiz var mıdır?
Evet, en hızlısı Storm. Benim de masam o kadar iyi değil ama 2 aydır hiç mouse pad'i elle düzeltmek zorunda kalmadım. Poron, yüzeye yapışıyor.

Diğerlerinden daha kaliteli. Bütçe yetiyorsa değerlendirilebilir. Zorlamak istemezseniz Blade Y'de sizi memnun eder.
Blade Y denemek isterdim hocam fakat maalesef masam kötü olduğundan dolayı biraz şüpheyle yaklaşıyorum, elimde QCK Heavy var 6mm kalınlığa sahip kocaman ve ağır bir mouse pad olmasına rağmen bu bile zaman zaman kayıyorsa Blade Y nasıl olur hiç bilmiyorum. Poron tabanı çok övüyorlar sağda solda, sanırım bir şans vereceğim.

Evet, en hızlısı Storm. Benim de masam o kadar iyi değil ama 2 aydır hiç mouse pad'i elle düzeltmek zorunda kalmadım. Poron, yüzeye yapışıyor.
Siz hangi versiyonunu kullanıyorsunuz hocam? Storm mu? Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Siz hangi versiyonunu kullanıyorsunuz hocam? Storm mu? Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Evet, Storm kullanıyorum ve sizin de aynı tercihte bulunmanızı öneririm, speed için en iyi seçenek. Düz siyah yerine siyah horizon tasarımını kullanıyorum ve hiç de fena değil. Zaten bu bütçede en iyi ürün de bu olmalı.

Evet, Storm kullanıyorum ve sizin de aynı tercihte bulunmanızı öneririm. Düz siyah yerine siyah horizon tasarımını kullanıyorum ve hiç de fena değil. Zaten bu bütçede en iyi ürün de bu olmalı.
ESPTiger'in Shan Hai Series mouse padleri hakkında bilginiz var mı peki hocam?

ESPTiger'in Shan Hai Series mouse padleri hakkında bilginiz var mı peki hocam?
Wraith Ace Series Storm almaya karar verdim ve şu an kullanıyorum, almayı düşünen arkadaşlar varsa çekinmeden soru sorabilirler.

Son düzenleme: