Bütçe
2.500 TL

LuxRuffy

Çalışkan
Merhaba,

Vento V4202FL kasa için aşağıda bulunan fotoğrafta işaretlediğim kısımlara toplamda 6 adet ARGB fan almak istiyorum. Üst ve alt kısım için Thermalright T-M12-S ARGB modelini düşündüm. Fakat görsellik bozulmasın diye de kasanın yan tarafında bulunan kısım için aynı modelin reverse fanını araştırdım ama bulamadım. Max 2500-TL bütçe için tavsiyeniz var mıdır? Arka egzoz fan değişmesine gerek yok.

@LH44 @michaelscofield

Dosya Ekleri

• vento.webp
    vento.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Merhaba,

Vento V4202FL kasa için aşağıda bulunan fotoğrafta işaretlediğim kısımlara toplamda 6 adet ARGB fan almak istiyorum. Üst ve alt kısım için Thermalright T-M12-S ARGB modelini düşündüm. Fakat görsellik bozulmasın diye de kasanın yan tarafında bulunan kısım için aynı modelin reverse fanını araştırdım ama bulamadım. Max 2500-TL bütçe için tavsiyeniz var mıdır? Arka egzoz fan değişmesine gerek yok.

@LH44 @michaelscofield

AsiaHorse fanlarına bakılabilir, Thermalright farlar da iyi.
Çeşit açısından Thermalright daha iyi, yan taraftakilere uygun bulursunuz aslında.
ARGB olsun derseniz şunlara bakın -bu durumda üste 2 ya da 3 düz, kalan fanlar ise 4 adet reverse olmalı;

Üst tarafa: https://share.google/xBjywD3gXc4ZVAFZO
Yan ve alt tarafa: https://share.google/KFh7LhROx1QY9p0FB

Bunlara da bakabilirsiniz.

Asiahorse fanlarına bakılabilir, Thermalright farlar da iyi.
Çeşit açısından Thermalright daha iyi, yan taraftakilere uygun bulursunuz aslında.
ARGB olsun derseniz şunlara bakın -bu durumda üste 2 ya da 3 düz, kalan fanlar ise 4 adet reverse olmalı;

Üst tarafa: Thermalright TL-C12C-S ARGB 120mm Siyah Kasa Fanı
Yan ve alt tarafa: Thermalright TL-C12RB-S V2 120mm Siyah Kasa Fanı

Sağ ol üstat. Asiahorsa AMI'ci iyi duruyor. Bir bakayım.

Asiahorse fanlarına bakılabilir, Thermalright farlar da iyi.

Üst tarafa: Thermalright TL-C12C-S ARGB 120mm Siyah Kasa Fanı
Yan ve alt tarafa: Thermalright TL-C12RB-S V2 120mm Siyah Kasa Fanı

Güncelleme: Üstat asiahorse AMI'ci harika oldu kasaya. Tavsiye için teşekkürler. @LH44

Dosya Ekleri

• IMG_5965.webp
    IMG_5965.webp
    3,5 MB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Alta direkt LED koymak daha makul olur, GPU apartına ARGB diye para vermeye gerek yok. Kalem bile koysanız olur onun için.

Elimde 30cm yakın RGB şerit LED var, ucunda erkek uçlu konnektörü mevcut. Şerit LED'i uygulasam ve fanların RGB'lerinin bağlı bulunduğu soketlerden birine bağlasam sakıncası olur mu sizce? Anakarta voltajdan veya başka bir şeyden kaynaklı hasar verir mi? Yoksa bilgisayar için LED aydınlatmalar ayrı mı? Ayrı konu mu açayım onunla ilgili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 30cm yakın RGB şerit LED var, ucunda erkek uçlu konnektörü mevcut. Şerit LED'i uygulasam ve fanların RGB'lerinin bağlı bulunduğu soketlerden birine bağlasam sakıncası olur mu sizce? Anakarta voltajdan veya başka bir şeyden kaynaklı hasar verir mi? Yoksa bilgisayar için LED aydınlatmalar ayrı mı? Ayrı konu mu açayım onunla ilgili.

Anakarta zarar veremez, beslemesi yok çünkü. En fazla anakart yetersiz gelir.

Önceki mesajda bıraktığım linke bakabilirsiniz uğraşmak istemiyorsanız. O da işinizi görür.

Son düzenleyen: Moderatör: