Bütçe
2.500 TL
@Mesh, yine bir BT urun almak probleminizi ortadan kaldirmayacak hocam. Bunun bilincinde olarak satin alim yapin.
Anladım, PC performansı o kadar da önemli değil, Life Q10 kablo ile de kullanılabiliyor o şekilde kullanıyorum lazım olunca. Ses kalitesi iyi bass ağırlıklı olmayan Ancli kulaklık işimi görür.

@Mesh, bu arada bende de R50i'nin farkli isimli versiyonu olan P20i var, temelde ikisi ayni urun, bolge farkliligindan oturu isim farkliligi olmus lakin su an ikisi de ulkemizde satiliyor. Neyse, konu bu degil. Soundcore uygulamasi uzerinden sececegin hazir profiller ile bu bassi azaltman mumkun.

Yanlis bilmiyorsam bu kulaklikta onboard memory vardi, yaptigin ayari her cihazda ayni sekilde sunuyor olsa gerek.

@Mesh, bu arada bende de R50i'nin farkli isimli versiyonu olan P20i var, temelde ikisi ayni urun, bolge farkliligindan oturu isim farkliligi olmus lakin su an ikisi de ulkemizde satiliyor. Neyse, konu bu degil. Soundcore uygulamasi uzerinden sececegin hazir profiller ile bu bassi azaltman mumkun.

Yanlis bilmiyorsam bu kulaklikta onboard memory vardi, yaptigin ayari her cihazda ayni sekilde sunuyor olsa gerek.
Evet biliyorum ama istediğim sesi elde edemiyorum. Başlarda ses kalitesi güzeldi şu an o da kötü ve telefonuma bağlarken her seferinde resetlemem gerekiyor.

Eger kullandiysaniz bunun bass dengesi nasıl?
Şu an kullandığım kulaklıkta ayar yapilsa bile basslar çok fazla geliyor bana.
Basslar yuksek. Bass daha az olsun istiyorsan Buds FE bakabilirsin. Eq ile iyi olur.

Basslar yuksek. Bass daha az olsun istiyorsan Buds FE bakabilirsin. EQ ile iyi olur.

Hocam bunu dün aldım ama forumlarda sorunlu olduğuna dair bir sürü yazı gördügum için iptal ettim.

Konuya eklediğim nasıldır?

Hocam Buds 3 nasıldır sence?
Samsung telefon kullanmayınca sanırım tüm özellikler kullanılamiyormus ve silikonsuz olması kafamı karıştırıyor ama güzelse butcemi biraz asabilirim.
Silikonsuz oldugu icin ANC performansi vasat olacaktir. Samsung telefon olmayinca ses kalitesi biraz daha dusuk oluyor. Butceniz maksimum ne kadar?