2.500 TL OpenWrt destekli router önerisi

Bütçe
2.500 TL
Makaleler
1
Fiyatı 2500 TL'yi geçmeyen, OpenWrt yükleyebileceğim, WAN girişi olan hem doğrudan fiber bağlantıyı hem de başka bir router üzerinden access point olarak kullanabileceğim bir router satın almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Mümkünse en az iki farklı markadan öneri yaparsanız memnun olacağım.

Son düzenleme:
Bunu öneririm.

Bu modelin Openwrt desteklediğine emin misiniz? İnternetten görebildiğime göre AX53 desteklemiyor. (Ancak AX23 destekliyor.)

Bu modelin Openwrt desteklediğine emin misiniz? İnternetten görebildiğime göre AX53 desteklemiyor. (Ancak AX23 destekliyor.)
Bende ona bakıyorum. Kendim de kullanıyorum ve destekliyor diye hatırlıyorum. Yine de farklı seçenekler atacağım.

Evet AX23 destekliyor. AX53 desteklemiyor.

Bu da var.

Fiyatı 2500 TL'yi geçmeyen, OpenWrt yükleyebileceğim, WAN girişi olan hem doğrudan fiber bağlantıyı hem de başka bir router üzerinden Access Point olarak kullanabileceğim bir router satın almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Mümkünse en az iki farklı markadan öneri yaparsanız memnun olacağım.

ASUS AX1800

AX1800 OpenWrt desteklemiyor. AX1800U destekliyor.

Sizin öneriniz nedir?

Doğrusu ASUS RT-AX1800U ile ilgili şöyle bir endişem var. Ben aslında bu ürüne yaklaşık bir sene önce sahip olmuştum. Ancak ürünü aldıktan sonra çok fazla kararsızlık ve stabil olmayan bir deneyim yaşamıştım özellikle Apple ürünleriyle kullandığımda. Hatta bu sorunlarla ilgili burada bir konu bile açmıştım ve siz stok firmware yerine OpenWrt yüklememi tavsiye etmiştiniz: ASUS RT-AX1800U Router ile yaşanan bazı kararsızlıklar - Techolay Sosyal

Ancak dürüst olmak gerekirse o zamanlar OpenWrt'nin ne olduğunu bile pek bilmediğim ve ürünün henüz koşulsuz iade süresi dolmadığı için OpenWrt yüklemek yerine ürünü satıcıya iade etmiştim.

O zaman o sorunları stock firmware ile yaşamıştım. (OpenWrt ile değil) Sizce bu ürünü tekrar alıp OpenWrt kursam aynı sorunları yaşamam olası mı? Yoksa bu sorunlar daha çok benim o zamanlar aldığım ürünün tesadüfen arızalı çıkmasından veya stok firmwaredeki sorunlardan mı kaynaklanıyor?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt