Bütçe
2.500 TL
Vatanda geçici olarak şu kupon var. SSD'lere de indirim uyguluyor. Eğer kullanmadıysanız SSD alacaksanız bu kod ile alın. SSD önerisi konusunda @Caner Uncu hocam yardımcı olacaktır. Attığınız bağlantıdan pahalı ama bütçe artırırım ve bir tık daha iyi model olur diyorsanız, bu kuponu bence kaçırmayın.

VTNOEM20

2025-07-18_17-13.webp

Vatanda geçici olarak şu kupon var. SSD'lere de indirim uyguluyor. Eğer kullanmadıysanız SSD alacaksanız bu kod ile alın. SSD önerisi konusunda @Caner Uncu hocam yardımcı olacaktır. Attığınız bağlantıdan pahalı ama bütçe artırırım ve bir tık daha iyi model olur diyorsanız, bu kuponu bence kaçırmayın.

VTNOEM20

Eki Görüntüle 164489
Değmez buna bu para.

Bütçe az artar mı? @FiireFlyy

Vatan da geçici olarak şu kupon var. SSD'lere de indirim uyguluyor. Eğer kullanmadıysanız SSD alacaksanız bu kod ile alın. SSD önerisi konusunda @Caner Uncu hocam yardımcı olacaktır. Attığınız bağlantıdan pahalı ama bütçe artırırım ve bir tık daha iyi model olur diyorsanız, bu kuponu bence kaçırmayın.

Vtnoem20.

Eki Görüntüle 164489

Tamamdır.

B550M DS3H

Bütçe biraz daha artar mı?

Normalde bunu alacaktım ama birtakım olaylardan dolayı bütçeyi düşürmek zorunda kaldım.

Eki Görüntüle 164496

Exceria Pro'nun 2.745 TL'ye kutusu hasarlı versiyonu var, onu öneririm. Azıcık bütçe artırmanız gerekiyor, yoksa kaliteli ve uzun ömürlü bir şey maalesef alamazsınız.

Peki şu an sistemimde patates bir M.2 var Crucial P3 plsu alsam 1 1.5 yıl beni idare edebilir mi sonradan kaliteli bir M.2 alabilirim P3 de oyun depolamak için kullanırım.