Ozan Elik 22

Başarılı
Genellikle FIFA oynayacağım ama fiyat aralığıma göre uzun süre sorun çıkartmayacak, titreşim seviyesi iyi olan bir gamepad almak istiyorum. 1.5 yıldır 8BitDo-Ultimate 2C kullanıyordum ama artık miadını doldurdu.

Xbox 9.nesillere bakabilirsiniz ergonomik ve PC uyumu daha yüksek hem oyunlarda sıkıntıda çekmezsiniz koldan yana. Tuş hissiyatı tetiklerini bayağı övüyorlar.

Xbox 9.nesillere bakabilirsiniz ergonomik ve PC uyumu daha yüksek hem oyunlarda sıkıntıda çekmezsiniz koldan yana. Tuş hissiyatı tetiklerini bayağı övüyorlar.

Fiyatına göre özellikleri kötü. Bu bütçede Hall-effect veya TMR teknolojisi olmayan kontrolcülere para verilmez.

Genellikle FIFA oynayacağım ama fiyat aralığıma göre uzun süre sorun çıkartmayacak, titreşim seviyesi iyi olan bir gamepad almak istiyorum. 1.5 yıldır 8BitDo-Ultimate 2C kullanıyordum ama artık miadını doldurdu.

Ben bunu öneririm hocam.

WGNEW5 kodu ile 5 dolar indirim alarak 2300 TL cicarına alabilirsiniz. Sipariş ettikten sonra, onlara mail atıp fiyatı 30 euro'dan düşük göstermelerini isteyebilirsiniz. Böylece gümrük problemi de çıkmaz.