Detaylar
Kim cevapladı?Bütçe buna yükselir mi?
Hocam harflerin tuşun yaninds oldugu klavyelere hic alışık degilim maalesef yine de tesekkurler.
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...
shop.connectgame.com.tr
Temu linkinde ürün tükendi diyor.
![]()
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
Girebiliyorum.
Böyle deneyin.
Eskiden öylelerdi, şu anda eskisine nazaran iyiler. Güvenilir.Hocam bir de Connect Game sıkıntılı firma degil mi?
Girebildim temu linkine.
E tabii bir PBT gibi hissettirmez. Ama yapacak bir şey yok. Çok da kötü hissettirmeyecektir, pudding almayin yeter.Beyaz olan keycaps ile uyar mi acaba bu klavye
Hocam chatgptden gorsel olusturup baktim begendim. Keycapsler basma hissiyatina cok etki eder mi sizce?