KS KS T TheDeniz Çalışkan Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 40 Beğeniler 3 6 Temmuz 2025 #11 Tamam ben siparis edecegim o zaman, tesekkurler. Toby Fox dedi: E tabii bir PBT gibi hissettirmez. Ama yapacak bir şey yok. Çok da kötü hissettirmeyecektir, pudding almayin yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam beyaz keycapslerin yazisi siyahmış, klavye de siyah oldugu icin okunmaz sabahlari. Baska keycaps onerebilir misiniz? Son düzenleme: 6 Temmuz 2025
Tamam ben siparis edecegim o zaman, tesekkurler. Toby Fox dedi: E tabii bir PBT gibi hissettirmez. Ama yapacak bir şey yok. Çok da kötü hissettirmeyecektir, pudding almayin yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam beyaz keycapslerin yazisi siyahmış, klavye de siyah oldugu icin okunmaz sabahlari. Baska keycaps onerebilir misiniz?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.045 Çözümler 161 Beğeniler 13.432 Yer United Kingdom 6 Temmuz 2025 #12 TheDeniz dedi: Tamam ben siparis edecegim o zaman, tesekkurler. Hocam beyaz keycapslerin yazisi siyahmış, klavye de siyah oldugu icin okunmaz sabahlari. Baska keycaps onerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Siyah keycaps de güzel durur hocam o klavyede, yazıları beyaz.
TheDeniz dedi: Tamam ben siparis edecegim o zaman, tesekkurler. Hocam beyaz keycapslerin yazisi siyahmış, klavye de siyah oldugu icin okunmaz sabahlari. Baska keycaps onerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Siyah keycaps de güzel durur hocam o klavyede, yazıları beyaz.
KS KS T TheDeniz Çalışkan Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 40 Beğeniler 3 7 Temmuz 2025 #13 Toby Fox dedi: Siyah keycaps de güzel durur hocam o klavyede, yazıları beyaz. Genişletmek için tıkla... Hocam beyazı daha cok sevdim o modelde. Hyperxinki kötü mu puding kotu demistiniz ama anlamadim tam. Konu güncel Royale Kludge r65 + bu linkteki beyaz keycapsleri almam uygun mudur? Linkteki keycaps nasildir? https://share.temu.com/x2NILE5vmnA Ya da bunun yerine dareu 75 + keycaps ya da sadece dareu 75 rt mi alsam? Son düzenleme: 7 Temmuz 2025
Toby Fox dedi: Siyah keycaps de güzel durur hocam o klavyede, yazıları beyaz. Genişletmek için tıkla... Hocam beyazı daha cok sevdim o modelde. Hyperxinki kötü mu puding kotu demistiniz ama anlamadim tam. Konu güncel Royale Kludge r65 + bu linkteki beyaz keycapsleri almam uygun mudur? Linkteki keycaps nasildir? https://share.temu.com/x2NILE5vmnA Ya da bunun yerine dareu 75 + keycaps ya da sadece dareu 75 rt mi alsam?