Bütçe
2.500 TL

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Bugün daha önceden bilgisayarcıya satmak için verdiğim bileşenler için bilgisayarcı 2.500 TL teklif etti. Ben de kabul ettim, parayı atmalarını bekliyorum. 2.500 TL bütçe ile Bluetooth kulak içi kulaklık almak istiyorum, zira şu an kullandığım kulaklıklar yarı ölü vaziyette. Çalışıyorlar fakat dış kauçukları düştü. Hatta sağ kulaklığın plastik butonu da düştü, butona basmak için iğneyle içerideki küçücük mekanik butona basmam gerekiyor. O yüzden kulaklık almaya karar verdim.

Telefon olarak Samsung Galaxy S23 FE 256 GB kullanıyorum. Kullanım amacı tamamen müzik ve video üzerine. Telefonda oyun oynamayı sevmiyorum.

2.500 TL bütçeye hangi Bluetooth kulak içi kulaklıkları önerirsiniz?

Buds3 FE'ye göz atabilirsin. Ben düz Buds3 kullanıyorum fakat iade edeceğim, çünkü kulağıma oturmuyor ve sağ taraftan gelen ses sorunlu.

Merhaba arkadaşlar. Bugün daha önceden bilgisayarcıya satmak için verdiğim bileşenler için bilgisayarcı 2.500 TL teklif etti. Ben de kabul ettim, parayı atmalarını bekliyorum. 2.500 TL bütçe ile Bluetooth kulak içi kulaklık almak istiyorum, zira şu an kullandığım kulaklıklar yarı ölü vaziyette. Çalışıyorlar fakat dış kauçukları düştü. Hatta sağ kulaklığın plastik butonu da düştü, butona basmak için iğneyle içerideki küçücük mekanik butona basmam gerekiyor. O yüzden kulaklık almaya karar verdim.

Telefon olarak Samsung Galaxy S23 FE 256 GB kullanıyorum. Kullanım amacı tamamen müzik ve video üzerine. Telefonda oyun oynamayı sevmiyorum.

2.500 TL bütçeye hangi Bluetooth kulak içi kulaklıkları önerirsiniz?
Eger Bluetooth sartsa CMF Buds 2 Plus'i oneririm. Fakat 1 yil sonra performansi yari yariya dusecek her konuda. Bu her marka icin gecerli. Ben Liberty 4 Pro kullanicisiydim ve 6-7 ayda hem ses seviyesi hem de kalitesinde dusus hissettim. Bana kalirsa CMF Buds 2 Plus oldukca mantikli. ANC'side iyi calisiyor. Performanstan odun vermemek istiyorsan IEM kulaklik alman lazim. Mesela butcene uygun bu var. Type-C baglantili. Ses kalitesi muazzamdir.