Bütçem 2.500 TL civarında. Finger trip dedikleri şekilde tutuyorum faremi. Aradığım farenin malzeme kalitesinin iyi, hafif ve beni uzun yıllar sorunsuzca götürmesini istiyorum, 2, 4, 8K Hz gibi olaylar pek umurumda değil sadece aldığım farenin çift tıklamasını, veya sensörünün bana sorun çıkarmasını istemiyorum. Benzer bütçe konularında Wraith vb. sitelerde satılan birçok marka gördüm ancak kimisinde farenin gıcırdamasından tutun bağlantı kopmalarına sorunlarından bahsediliyor bundan dolayı o farelere karşıda ön yargım oluştu ama Razer gibi markaların bu bütçedeki farelerine de bakınca onlarında teknoloji olarak geri kaldıkları bildiriyor, çok ara kaldım 
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2500 TL
Haluk Albayrak
Yetkin
Wraith'te zamlanmasın üzerine buradan scyrox V8 satın aldım ve gerçekten hafifliği şu anda çok hoşuma gitti. Bundan önce VGN Dragonfly F1 MOBA kullanıyordum 56 gram kendisi. Biraz değişiklik olsun ve daha hafif fareleri deneyimlemek istediğim için scyrox V8 aldım ve her ne kadar 36 gram dense de skatezlerle birlikte 40 gram oluyor. Ama hafif ve kullanışlı özellikle optik switchlere sahip olduğundan çift tıklama falan da yapmaz. Lod olarak 0.7 mm çok hoşuma gitti.
www.trendyol.com
Scyrox V8 Kablosuz PAW3950 3 in 1 Kablosuz 30.000 Dpi 36gr 8K Oyuncu Mouse Uyumlu - Fiyatı, Yorumları
Scyrox V8 Kablosuz PAW3950 3 in 1 Kablosuz 30.000 Dpi 36gr 8K Oyuncu Mouse Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Haluk Albayrak
Yetkin
Fareyi yerden kaldırdığında ne kadar mesafe sonra algılamasının kesileceği. 2 mm yaparsan 2 mm boyunca mouse havadayken kullanabilirsin. Düşük sens kullanıyorsan lodu düşürmek çok işe yarıyor. Fareyi kenardan ortaya çekerken hafif kaldırsan bile algılamayı kesiyor.
Hocam fare zamlandı dediniz ama ne kadardan ne kadara çıktı wraithte?Wraith'te zamlanmasın üzerine buradan scyrox V8 satın aldım ve gerçekten hafifliği şu anda çok hoşuma gitti. Bundan önce VGN Dragonfly F1 MOBA kullanıyordum 56 gram kendisi. Biraz değişiklik olsun ve daha hafif fareleri deneyimlemek istediğim için scyrox V8 aldım ve her ne kadar 36 gram dense de skatezlerle birlikte 40 gram oluyor. Ama hafif ve kullanışlı özellikle optik switchlere sahip olduğundan çift tıklama falan da yapmaz. Lod olarak 0.7 mm çok hoşuma gitti.
![]()
Scyrox V8 Kablosuz PAW3950 3 in 1 Kablosuz 30.000 Dpi 36gr 8K Oyuncu Mouse Uyumlu - Fiyatı, Yorumları
Scyrox V8 Kablosuz PAW3950 3 in 1 Kablosuz 30.000 Dpi 36gr 8K Oyuncu Mouse Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Haluk Albayrak
Yetkin
Hocam fare zamlandı dediniz ama ne kadardan ne kadara çıktı Wraith'te?
3000 TL'den 3200 TL oldu ve kargo ücreti de alıyorlar. Ek olarak taksit yaparken de faiz alındığı için Trendyol daha cazip geldi. Sonuç olarak aynı ürün.
Garanti nasıl işliyor? Trendyol'dan aldığımızda garanti için kiminle muhatap olacağız?3000 TL'den 3200 TL oldu ve kargo ücreti de alıyorlar. Ek olarak taksit yaparken de faiz alındığı için Trendyol daha cazip geldi. Sonuç olarak aynı ürün.
Haluk Albayrak
Yetkin
Garanti nasıl işliyor? Trendyol'dan aldığımızda garanti için kiminle muhatap olacağız?
Kendilerine sordum segment bilgisayar ilgileniyor. Daha önce kendileriyle bir tecrübem olmuştu ve fena değildi. Eğer çözülmeyecek bir problemse iade veya değişim yaptıklarını söylediler.