Bütçe
2.500 TL

Natch

Çalışkan
Merhaba. Yaklaşık 2 haftadır çok gamepade baktım en son throne tactical Hero adlı modeli aldım fakat B, y veya LB tuşuna basınca kendi kendine LT veya RT'ye basıyordu. Hatta sadece salladığımda bile bu sorun oluyordu ben de bu sebepten iade etmeye karar verdim. Şimdi ise tekrar başa döndüm. Başlıkta da belirttiğim gibi sizce 2.500 TL civarına hangi gamepad alınmalı? İstediğim özellikler kablosuz olması, F1 tarzı oyunlar için LT RT bastığım kadar tepki versin, arka kısmında minimum 2 adet tuş olursa süper olur ve joysticklerde Hall effect veya tmr olması teşekkürler.

Bu fiyata alabileceğiniz en iyi kontrolcülerden biri GameSir Cyclone 2'dir hocam. Tüm isteğinizi karşılıyor.

NEWWG kodu ile 2300 TL civarına alabiliyorsunuz. Sipariş verdiğiniz zaman Whatgeek'e mail atarsanız, ücreti 30 Euro altında gösterir ve vergi çıkartmaz. Sorunsuz bir şekilde elinize ulaşır.

Merhaba. Yaklaşık 2 haftadır çok gamepade baktım en son throne tactical Hero adlı modeli aldım fakat B, y veya LB tuşuna basınca kendi kendine LT veya RT'ye basıyordu. Hatta sadece salladığımda bile bu sorun oluyordu ben de bu sebepten iade etmeye karar verdim. Şimdi ise tekrar başa döndüm. Başlıkta da belirttiğim gibi sizce 2.500 TL civarına hangi gamepad alınmalı? İstediğim özellikler kablosuz olması, F1 tarzı oyunlar için LT RT bastığım kadar tepki versin, arka kısmında minimum 2 adet tuş olursa süper olur ve joysticklerde Hall effect veya tmr olması teşekkürler.

GameSir supernova kullanıyorum memnunum.

Bu fiyata alabileceğiniz en iyi kontrolcülerden biri GameSir Cyclon'e 2'dir hocam. Tüm isteğinizi karşılıyor.

Newwg kodu ile 2300 TL civarına alabiliyorsunuz. Sipariş verdiğiniz zaman WhatGeek'e mail atarsanız, ücreti 30 euro altında gösterir ve vergi çıkartmaz. Sorunsuz bir şekilde elinize ulaşır.

Peki hocam kargo firmasını aras seçmeme gerek var mı sanki başka yerde öyle bir şey okumuştum.