2.500 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
2500

robloxpro

Gelişen
İlk defa gamepad alacağım için aklımda herhangi bir marka yok. Bilgisayarda sadece hikâye oyunları oynayacağım için uygun bir gamepad önerebilir misiniz?

Whatgeek üzerinden @keireL hocamın da yardımıyla Gamesir Nova 2 Lite sipariş verdim dün akşam. Gece 3 gibi işleme alınmış, sabah uyandığımda da kargoya verildi diye mail geldi. Ürün elime ulaştığında hem ürün incelemesi hem de nasıl satın alınır konulu bir yazı paylaşmayı düşünüyorum. Yurtdışı konusunda endişeleriniz yoksa ufak bir risk alıp sipariş verebilirsiniz.

Hocam ürün yurt dışından mı geliyor yoksa Türkiye'de mağaza gibi bir şey var mı bir de yurt dışından geliyorsa gümrükte takılmaz mı?

Takılmaz hocam. Sipariş ettiğinizde, onlara mail atıp ücreti 30 euro'nun altında göstermelerini istediğinizde bunu yapıyorlar. Böylece gümrükten sorunsuz geçiyor.

Takılmaz hocam. Sipariş ettiğinizde, onlara mail atıp ücreti 30 Euro'nun altında göstermelerini istediğinizde bunu yapıyorlar. Böylece gümrükten sorunsuz geçiyor.

Becerebileceğimi düşünmüyorum. Onun yerine 8BitDo Ultimate 2C alsam olur mu? Ya da sizin önerdiğiniz gamepadin bir alternatifi gibi bir şey olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…