Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2500
Whatgeek sitesinden WGNEW5 kodu ile bu kontrolcüyü 2300 TL civarına alabilirsiniz.
Xbox Controller kullanıyorum. Çok iyi, çok memnunum.
www.akakce.com
Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.474,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cyclone 2 çok daha iyi bundan.Xbox Controller kullanıyorum. Çok iyi, çok memnunum.
![]()
Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.474,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Henüz deneyimlemedim. 2016'dan beri PC'de kullanıyorum. Alışınca inanılmaz kolay geliyor.
WhatGeek sitesinden wgnew5 kodu ile bu kontrolcüyü 2300 TL civarına alabilirsiniz.
Hocam ürün yurt dışından mı geliyor yoksa Türkiye'de mağaza gibi bir şey var mı bir de yurt dışından geliyorsa gümrükte takılmaz mı?
Whatgeek üzerinden @keireL hocamın da yardımıyla Gamesir Nova 2 Lite sipariş verdim dün akşam. Gece 3 gibi işleme alınmış, sabah uyandığımda da kargoya verildi diye mail geldi. Ürün elime ulaştığında hem ürün incelemesi hem de nasıl satın alınır konulu bir yazı paylaşmayı düşünüyorum. Yurtdışı konusunda endişeleriniz yoksa ufak bir risk alıp sipariş verebilirsiniz.
Hocam ürün yurt dışından mı geliyor yoksa Türkiye'de mağaza gibi bir şey var mı bir de yurt dışından geliyorsa gümrükte takılmaz mı?
Takılmaz hocam. Sipariş ettiğinizde, onlara mail atıp ücreti 30 euro'nun altında göstermelerini istediğinizde bunu yapıyorlar. Böylece gümrükten sorunsuz geçiyor.
Takılmaz hocam. Sipariş ettiğinizde, onlara mail atıp ücreti 30 Euro'nun altında göstermelerini istediğinizde bunu yapıyorlar. Böylece gümrükten sorunsuz geçiyor.
Becerebileceğimi düşünmüyorum. Onun yerine 8BitDo Ultimate 2C alsam olur mu? Ya da sizin önerdiğiniz gamepadin bir alternatifi gibi bir şey olabilir mi?
Becerebileceğimi düşünmüyorum. Onun yerine 8BitDo Ultimate 2C alsam olur mu? Ya da sizin önerdiğiniz gamepadin bir alternatifi gibi bir şey olabilir mi?
Mail konusunda biz yardımcı olacağız zaten hocam. Kolay iş aslında.
Yeni konular
-
Steam Kullanıcıların nasıl çok fazla sayıda oyunu oluyor?
- PC Uzmanı
-
-
Kardeşimi Eğitiyorum kanalı neden video atmayı bıraktı?
- Captain Skriniar
-
-
-
-
-
R5 7500F için 25.000 TL bütçede Hepsiburada'dan ekran kartı tavsiyesi
- Mehmet Güler