2.500 TL'ye Gürgençler'den outlet Beats Studio Buds kulaklık alınır mı?

Bütçe
2.500 TL

r4bytf

Çalışkan
Merhabalar,

Kulak içi kulaklık bakarken Gürgençler'in sitesinde 2.500 TL'ye Beats Studio Buds buldum. Studio Buds için fiyat hiç fena gelmedi aslında. Outlet olarak işaretlenmiş. Gürgençler outlet kulaklıklarını cam vitrin arkasında müşterinin erişemeyeceği şekilde sergiliyor diye biliyorum. Batarya ömrü hakkında tabii yorum yapamayacağım. Mail'den ulaştığımda teknik servis tarafından incelenip satışa sunulduğu belirtildi. Kulaklıklarda hijyen konusundan dolayı iade olmadığını belirttiler. Sıkıntılı çıkarsa yine de ayıplı mal sayılıp iade alıp almayacaklarını bilmiyorum… Düşüncelerinizi duymak isterim.

Geçenlerde de PT mac yanına hediye veriyordu. Demek ki bu ürünler satılmıyor, dolayısıyla doğru fiyatlanmamış fp olmayan ürünler.

Beats'in Fit ve Powerbeats serisi dışındaki TWS kulaklıkları fiyatlarını hak etmiyorlar. Sıfır olarak CMF Buds 2+ veya Anker P31i bakabilirsin. Beats'den daha iyiler. Outlet'de değil.

Evet, sıfır her zaman sıfırdır, doğru. Ancak iPhone 11 kullanıyorum ve LDAC ile işim yok sanırım. Yine de sıfır olduğu için diğer markalar daha büyük artılara sahip. Kafa karıştıran bir durum, yalan olmasın. Biraz değerlendireceğim, sanırım. Şu an aktif olarak AirPods Pro kullanmaktayım ama 3-4 yılı doldurdu. En büyük korkularımdan birisi ses kalitesinin bariz şekilde değişebilme ihtimali. Tabii, 3-4 yılda markalar daha kaliteli ürünler sunmaya başladı, orası başka.

Geçenlerde de PT mac yanına hediye veriyordu. Demek ki bu ürünler satılmıyor, dolayısıla doğru fiyatlanmamış fp olmayan ürünler.
Evet, ben sadece 1 kişide gördüm kullanırken. Deneme şansım oldu; hiç fena değil aslında ama outlet olması kafama takılan en büyük konu. Başka kulaklıkları da değerlendireceğim sanırım.

Anker olanı beğenirsin bass seviyorsan. Beats'in sesi zayıf. Elde kalmış malları çıkarma çabası.

Anker olanı beğenirsin bass seviyorsan. Beats'in sesi zayıf. Elde kalmış malları çıkarma çabası.
Müzik tarzım metal müziğe daha yakın. Genel olarak enstrüman seslerini net ve güzel olarak duyabilsem bana yeterli. Anker P31 ile Liberty 5'i karşılaştırırsanız yorumunuz ne olurdu acaba? Belki 2 taksitle hallederim.

İkisi de uygun değil. Metal, detayları boğan bass istemez. İhtiyacın olan midbass dengesi. Bunun için önerim bu iki kulaklık olur.

Düzü de fena değil.

Moondrop özellikler olarak gayet güzel aslında. Ancak garanti bonusumla alacağım için Wraith uygun değil… tasarım olarak da biraz yalan olmasın, garip duruyor. Earfun alırsam da AAC olarak kullanacağım için özelliklerinin pek anlamı kalmıyor sanırım. Biraz daha bilindik markalarda tercihim olurdu, yalan olmasın. Biraz daha bakacağım.

Moondrop elendi o zaman. EarFün 100 dolarin altindaki iyi seceneklerden. Fakat marka istedigin icin buna bakabilirsin. Huawei'in saatleri ve kulakliklari gayet iyidir. Ancak onerdigim EarFun bundan iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…