Detaylar
Kim cevapladı?Unlishimaide
Becerikli
Ne için dediniz anlamadim.
Level z1 almaya karar verdim trendyol kupon gelecekmiş 1250 civana gelecek dedi.Bu arada bir sey diyeyim Attack Shark sakin almayin. Malzeme kalitesi kotu ve sorunlular.
Son düzenleme:
Kz dawn, saga, saga bass, castor harman, castor pro harman, castor bass, castor bass pro, libra hi res, libra x, libra balanced, edc pro, edx pro. Bendeki kzler bunlar, hiçbiri için 500 den fazla verme.
Waner red lion 5 10 gömlek üstün.
Unlishimaide
Becerikli
Sipariş vaktinin kendi sitesine pek güvenemedigim için suan beklemede kaldım.Kz dawn, saga, saga bass, castor harman, castor pro harman, castor bass, castor bass pro, libra hi res, libra x, libra balanced, edc pro, edx pro. Bendeki kzler bunlar, hiçbiri için 500 den fazla verme.
Waner red lion 5 10 gömlek üstün.
Ama red lion alcam onu biliyorum.
Ben servislerinden memnunum. Wraith de ne olduğu belirsiz bir şirket değil, sadece bezdiriyor. Ona göre karar verip alırsınSipariş vaktinin kendi sitesine pek güvenemedigim için suan beklemede kaldım.
Ama red lion alcam onu biliyorum.
- Makaleler
- 23
KZ'nin ses performansi dusuk Waner'a kiyasla. Tangzu, KZ'den daha iyi bir firma. Bunun sebebi kullanici yorumlarindan anlasiliyor.Neden hocam?
@Trina
sipariş vaktine mail attım yardımcı olabilirim dedi seçim için, kz önerdi ama sanırım yapay zekaya yazdırdı.
Unlishimaide
Becerikli
Tamam hocam karar kıldım waner 2 , teşekkürler herkese yordum bayağı.KZ'nin ses performansi dusuk Waner'a kiyasla. Tangzu, KZ'den daha iyi bir firma. Bunun sebebi kullanici yorumlarindan anlasiliyor.
Ceasar128
Uzman
- Makaleler
- 2
Z1 mi yoksa Z1 SE modeli mi?Level z1 almaya karar verdim trendyol kupon gelecekmiş 1250 civana gelecek dedi.
Z1 SE modelinde cok fena gicirdama var.
Unlishimaide
Becerikli
Z1 mi yoksa Z1 SE modeli mi?
Z1 SE modelinde cok fena gicirdama var.
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.
furylevel.com
Ceasar128
Uzman
- Makaleler
- 2
Bu guzel hocam hayirli olsun.![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com