Bütçe
2.500 TL

Anakins

Uzman
  • Anakart: ASUS P8H61-M LX3 Plus r2.0
  • İşlemci: i5-2500K
  • RAM 1x8 GB Kingston 8 GB 1600 MHz, 1x4 Corsair 4 GB 1600MHz.
  • PSU: Great Wall ATX-300FD
Bu sisteme ekran kartı önerisi lazım. PSU eski olduğu için PCI-e kablosu yok. Dönüştürücü almayı düşünüyorum, fakat risk var mıdır, bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun amaçlı kullanılacaksa, uygun öneriler yapılabilir fakat değmeyeceğini düşünüyorum. Miadını doldurmuş bir sistem. Bunlarla uğraşmak yerine bu sistemi elden çıkartıp üzerine de para koyup daha güncel bir kasa almaya çalışın derim. İlle de önerin derseniz eğer:

Ekran kartı olarak 1050 Ti uygun olabilir ama güç kaynağı beslemeyebilir. En azından kaliteli bir 400W üzeri PSU olsaydı fena olmazdı.

Oyun amaçlı kullanılacaksa, uygun öneriler yapılabilir fakat değmeyeceğini düşünüyorum. Miadını doldurmuş bir sistem. Bunlarla uğraşmak yerine bu sistemi elden çıkartıp üzerine de para koyup daha güncel bir kasa almaya çalışın derim. İlle de önerin derseniz eğer:

Ekran kartı olarak 1050 Ti uygun olabilir ama güç kaynağı beslemeyebilir. En azından kaliteli bir 400W üzeri PSU olsaydı fena olmazdı.

Hocam iyi sistemi çalışıp dizerim şu anda amacım arkadaşlarımla eğlenmek, oyun açması benim için her türlü yeter.

GTX 750 Ti+PSU alman daha iyi olur.

PSU olarak önerebileceğiniz bir şey var mı? PSU'dan çok anlamıyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör: