Bütçe
2.500 TL

Hestla 1

Uzman
Arkadaşlar selamlar araştırdığımda 9 model buldum bunlar arasında beklentilerimi hangi model karşılar kararsız kaldım mikrofon kalitesi ortalama üstü olsa yeterli oyun oynarken arkadaşlarla sohbet muhabbet için. CS, Valorant vs oynamıyorum oyun müzikleri olur normal müzik olur ya da serviste işe giderken film dizi izlemek için olur beklentilerim bunlar kulaklıktan hangisini alırsam memnun eder teşekkürler.

En iyi kutu içeriği için red lion. Hareket halindeyken konfor için belle veya loric.
Dizi-filmler için warm bir kulaklık öneririm. Uzun süre yormaz, diyaloglar kulak tırmalamaz.

En iyi kutu içeriği için red lion. Hareket halindeyken konfor için belle veya loric.
Dizi-filmler için warm bir kulaklık öneririm. Uzun süre yormaz, diyaloglar kulak tırmalamaz.

WAN'er 2 alırdım ben olsam. Red lion olanı.

Kutu içeriğinden daha çok benim için önemli olan uzun ömürlü ve stabil bir ürün olması başka bir yerde moondrop çok fazla övüldü diğer ürünlere göre "günlük kullanıma YouTube, sosyal medya uygulamaları ve telefon görüşmeleri girdiği için burada en temiz sesi veren veya referans kulaklığı seviyesinde nötr frekans tepkili bir IEM seçmemenizi tavsiye ederim. Çünkü dinleyeceğiniz şeylerin arasına çer çöp de girecek. Kötü mix/masterlanmış herhangi bir video/müzik çekilmez hale gelecek. Bu yaklaşımla beraber biraz daha karakterli kulaklıklara yönelebilirsiniz. Moondrop "DSP" sebebiyle bana mantıklı geliyor çünkü kaynaktan gelen sesi toparlayabilecek bir arabirimi var." bana da mantıklı geldi bu açıklama o yüzden Moondrop'a daha yakınım.