Buds 2 kullanıyordum ama yıkanıp bozulduğu için yeni bir kulaklık arayışındayım. Çoğunlukla müzik dinlemek için kullanıyorum. 2.000 TL bandında ne almamı tavsiye edersiniz? CMF Buds 2 ve Buds FE fiyatı önceki aylara göre biraz gereksiz yükselmiş gibi geldi. CMF Buds 2a nasıldır?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.500 TL
Telefonunuz Samsung ise Buds Core tercih edin.
- Makaleler
- 6
Buds 2 kullanıyordum ama yıkanıp bozulduğu için yeni bir kulaklık arayışındayım. Çoğunlukla müzik dinlemek için kullanıyorum. 2.000 TL bandında ne almamı tavsiye edersiniz? CMF Buds 2 ve Buds FE fiyatı önceki aylara göre biraz gereksiz yükselmiş gibi geldi. CMF Buds 2'a nasıldır?
Bunu tercih edin. Dediklerinizden daha iyi.
@michaelscofield @Aakons, Telefonum Samsung, Buds FE mi Buds 2 Plus mı tercih edeyim?
- Makaleler
- 6
@michaelscofield @Aakons, telefonum Samsung, Buds FE mi Buds 2 Plus mı tercih edeyim?
Buds 2 Plus alın. İncelememde var.
Teşekkür ederim, biraz da araştırdıktan sonra Buds 2 Plus mantıklı geldi. Sipariş geçiyorum şimdi.
Ses kalitesi güzel ve basslar idare eder. Şarjı beni şaşırttı, 1 haftada kutunun şarjı %65'e düştü. Sol kulaklık kulağıma biraz baskı yapıyor, çok konforlu değil ama kulağa oturuyor, düşme payı yok. Genel olarak yeterli bir kulaklık bence.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet