Bütçe
2.500 TL

SelimA

Başarılı
Arkadaşlar, mümkünce pahalıya kaçmadan olabilecek en ucuz alternatifi arıyorum.
Alışveriş yapacağım yer mümkünse Pazarama'dır, maximum kartla taksit sayısı fazla diğer yerlerde bu avantaj yok.
Aradığım özellikler kısaca, hafif ve rahatça ele oturacak bir şey arıyorum. Elim çok büyük değil, şu an da "hytech HY-X6 story kablolu oyuncu mouse" isimli fareyi kullanıyorum ve elime genel olarak uyuyor fakat ağır ve kablolar rahatsız ettiği için kablosuz bir tercih arıyorum.

Bütçeyi 2.5k olarak belirledim onun altında da üstünde de atabilirsiniz, dediğim gibi çok pahalı olmaması tercihimdir.

Iyzico'da bir türlü hesabımı doğrulayamıyorum, canlılık aşamasını geçemedin diyip duruyor.

Bu ikisi arasındaki fark ne tam olarak, bir de yukarıda arkadaşın attıkları ile karşılaştırılacak olursa hangisi daha çok iş görür?
Ek bir sorum daha olacak, VXE-R1 ile aralarında nasıl bir fark var, baya ucuz bir model bunlara göre kalite farkı nedir?
Arkadaşın attığı daha iyi. Tuş geri bildirimi daha hızlı ve daha hafif.

Tamam o zaman, M3S ile M3 Pro arasındaki fark nedir?

Tamam o zaman, m3s ile M3 Pro arasındaki fark nedir?

1743945437394.webp

Bunun olmaması ne kadar bir eksik yaratır, şu an da stoku yok gözüküyor burada bahsedilen ürünün.

Onlarla ilgili bir kıyaslama bulamadım. Maalesef o verdiğim sitede bir incelemesi yok.