Bütçe
2.500 TL

kubatotuzsubat111 12

Başarılı
Hepsiburada üzerinden uz Mobile almıştım. En çok satılan ve en çok değerlendirilen puanı da iyi diye direkt onu aldım ama en yeni yorumlarda sıkıntı yaşayanlar varmış. Telefonda sabah geldi, açtım, baktım, batarya biraz şişik; hatta masaya yan koyuyorum, kenarından bir döndürüyorum, kendi kendine dönüyor bayağı. B310 yorumlarına baktım, bütün B310 ilanlarının puanı ve yorumları kötü. Ne alacağımı şaşırdım.

Askerliğe uygun bir telefon önerir misiniz? İnterneti falan olmasına gerek yok, hafıza kartı girişi ve kulaklık girişi olsun yeterli.

Bu arada Sivas'ta yapanlar usta birliği çoğunlukla doğu ya da hudut bölgesi çıkıyormuş. Akıllı telefon işi oralarda daha mı rahat oluyor? İnternette oralarda biraz daha müsamaha gösteriyorlar diyorlardı, ne kadar doğru bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada üzerinden uz Mobile almıştım. En çok satılan ve en çok değerlendirilen puanı da iyi diye direkt onu aldım ama en yeni yorumlarda sıkıntı yaşayanlar varmış. Telefonda sabah geldi, açtım, baktım, batarya biraz şişik; hatta masaya yan koyuyorum, kenarından bir döndürüyorum, kendi kendine dönüyor bayağı. B310 yorumlarına baktım, bütün B310 ilanlarının puanı ve yorumları kötü. Ne alacağımı şaşırdım.

Askerliğe uygun bir telefon önerir misiniz? İnterneti falan olmasına gerek yok, hafıza kartı girişi ve kulaklık girişi olsun yeterli.

Bu arada Sivas'ta yapanlar usta birliği çoğunlukla doğu ya da hudut bölgesi çıkıyormuş. Akıllı telefon işi oralarda daha mı rahat oluyor? İnternette oralarda biraz daha müsamaha gösteriyorlar diyorlardı, ne kadar doğru bilmiyorum.

Bence eski telefonlardan almayın IMEI sıkıntısı çok büyük onetouch 4021 olabilir.

2. el bir Nokia 1200 al geç. B310 rezalet, hoparlör yankı yapıyor ve şarj soketi bozuluyor hemen.

Her türlü telefon alırsın çünkü içeride ticareti dönüyor. Komutanlar gerçekten yakalamak isterlerse anında telefonu alırlar elinden ama öyle çok göstererek kullanmadığın ve kıl komutanların nöbetine denk gelmediğin sürece sıkıntı olmuyor telefon meselesi. Kars'ta yapan arkadaş için durumlar böyleydi. Ben Kıbrıs'ta yaptım, bizim için de aşağı yukarı bu şekildeydi.

Bence eski telefonlardan almayın IMEI sıkıntısı çok büyük onetouch 4021 olabilir.

Hocam ona bakmıştım ama yorumlar karışık bu aldığımda mesela puanı diğerlerine göre çok yüksekti 4.6 ama böyle geldi işte.

2.el bir Nokia 1200 al geç. B310 rezalet, hoparlör yankı yapıyor ve şarj soketi bozuluyor hemen.

Her türlü telefon alırsın çünkü içeride ticareti dönüyor. Komutanlar gerçekten yakalamak isterlerse anında telefonu alırlar elinden ama öyle çok göstererek kullanmadığın ve kıl komutanların nöbetine denk gelmediğin sürece sıkıntı olmuyor telefon meselesi. Kars da yapan arkadaş için durumlar böyleydi. Ben Kıbrıs da yaptım, bizim için de aşağı yukarı bu şekildeydi.

Bu ilanı buldum hocam fiyatı diğer ilanlara göre bir tık fazla ama satıcı puanı 5 ve yorumları çok iyi biraz daha güven verdi açıkçası. Siz ne diyorsunuz?

Bir de hocam baktımda Nokia 1200 hafıza kart girişi yokmuş desteklemiyormuş.

Son düzenleme:
Hocam ona bakmıştım ama yorumlar karışık bu aldığımda mesela puanı diğerlerine göre çok yüksekti 4.6 ama böyle geldi işte.

Bu ilanı buldum hocam fiyatı diğer ilanlara göre bir tık fazla ama satıcı puanı 5 ve yorumları çok iyi biraz daha güven verdi açıkçası. Siz ne diyorsunuz?

Bir de hocam baktımda Nokia 1200 hafıza kart girişi yokmuş desteklemiyormuş.
Evet desteklemiyor galiba, fiyatı da yüksek bu neymiş yav. 600TL falan normalde, bu fiyata iyisini bulursun.