Bütçe
2.500 TL

ObitR3

Başarılı
Yer
Adana
Herkese merhaba.

2.000 TL bütçem var ve genellikle FPS oyunları oynuyorum. Kulaklık markası olarak SteelSeries ve Razer biraz daha öncelikli tercihim. Daha önce Havit Gamenote H2002P ve ardından H2002D kullandım fakat hiçbirini beğenmedim; ikisi de 1 sene içerisinde bozuldu. Bu yüzden artık SteelSeries veya Razer tarzı, bilinen ve güvenilir markalara yönelmek istiyorum.

Bütçem çok fazla değil, 2.000 TL civarı. Ancak bildiğiniz güzel bir indirim veya fırsat ürünü varsa 2.500 TL'ye kadar çıkabilirim ama üstü gerçekten imkânsız.

Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
markayı daha önce hiç duymadım nasıl iyi mi Havit çok uzun süre kullandım ama gerçekten beğenmedim biraz bilinen steelseries razer falan alayim diyordum ama fazlada bütçe ayıramam maalesef 2000 2500 bandında kablosuz sadece bunlar mı var hocam

markayı daha önce hiç duymadım nasıl iyi mi Havit çok uzun süre kullandım ama gerçekten beğenmedim biraz bilinen steelseries razer falan alayim diyordum ama fazlada bütçe ayıramam maalesef 2000 2500 bandında kablosuz sadece bunlar mı var hocam
En iyisi bu diyebilirim kablosuzda. Marka iyidir.

@ircoas, Hocamın yukarıda attığı FuryLevel markası gayet iyidir hocam kendisi YouTube'da hali hazırda içerik üretiyor önceden de Rampage ile beraber ürün çıkartmıştı. Memnun kalacağınızı düşünüyorum, marka fazlasıyla iyi ve güvenli içiniz rahat olsun.

Markayı daha önce hiç duymadım nasıl iyi mi Havit çok uzun süre kullandım ama gerçekten beğenmedim biraz bilinen SteelSeries Razer falan alayim diyordum ama fazlada bütçe ayıramam maalesef 2000 2500 bandında kablosuz sadece bunlar mı var hocam.

Havit fuxi H3 ile ne kadar farkı vardır bilmiyorum ama Xs1 de boğuk ses sorunu var mış, sesi çok kaliteli olmadığı söyleniyor. Bence bilindik markalara yönelmekte fayda var. Razer gibi HyperX gibi.

Razer BlackShark V2 X önerebilirim hocam. Sık sık 2.000₺ bandına iniyor, bazen marketlere daha ucuza geldiği de oluyor. 😄

https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978 burada indirimdeymiş hatta.

Havit fuxi H3 ile ne kadar farkı vardır bilmiyorum ama XS1 de boğuk ses sorunu var mış, sesi çok kaliteli olmadığı söyleniyor. Bence bilindik markalara yönelmekte fayda var. Razer gibi HyperX gibi.

Havit'den soğudum hocam dediğim gibi hem 2002p hem de 2002D modeli 1 yıl içerisinde bozuldu 500 liraya satılsa almayacak kadar nefret ettim markadan kötü de kullanmamıştım kablo çekiştirme fırlatma vesaire normal kullanıyordum zamanla kablolarda temassızlık oluştu dolamam gerekiyordu mikrofon zaten Allah'a emanet daha 3. aydan bozulmuştu o yüzden sanırım bu attığınız Fury Level kulakliklardan alacağım.